کاش همه مجریان و حتی نمایندگان فقط کمی شجاعت و صداقت در بیان فردوسی پور را داشتند. به نظر من این سیاست آقای نماینده که برای توجیه خود و البته محکوم نمودن مجری به نوعی از اسم رهبری و امام و دولت میخواستند سو استفاده کنند هم کاربردش را از دست داده و هم اخلاقا صحیح نیست.
تجربه شخصی من در زندگی اجتماعی به من ثابت کرده که اکثر افرادی که بیش از حد در هر زمینه ای حرف از ایمان می زنند ، دین را وسیله ای برای... اهداف خود می کنند.
از آقاي فردوسي پور خواهشمندم كه در اجراي برنامه و نقد صريح تندروي نكند هرچند كه معتقدم كه نقد ايشان بجا بوده است اما تاكيد بيش از حد بر نظر خود و تخطئه عمل انتقال نفت چه بصورت مستقيم وچه غيرمستقيم و با طعنه و بصورت مكرر در برنامه گذشته نود نمي تواند عملكرد درستي باشد و باعث جيهه گيري شديد عليه وي مي شود
پاسخ ها
سیدمهدی
||
۱۸:۲۱ - ۱۳۸۹/۰۹/۲۳
نه برادر.حرف حق رو باید زد.زنده باد عادل.
سید مهدی