از کجا معلوم بریم جام جهانی که بخواهیم بازی ها رو تحریم هم کنیم؟
ثانیا جوش نزنید قطر میزبان شه باز شانس ما واسه رفتن به جام جهانی بیشتر میشه
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۹:۱۳ - ۱۳۸۹/۰۹/۲۰
قربونت خبر رو با دقت بخون. مربوط به جام جهانی نیست مربوط به جام ملتهای آسیاست
ناشناس
|
|
۲۲:۵۶ - ۱۳۸۹/۰۹/۱۹
25
220
پاسخ
واقعا چرا مردم جرکتی نمی کنند؟ این هم اندازه فلسطتین اهمیت داره. بهتره یه روز به نام خلیج فارس بذارن و مردم هم به خیابون ها بیان...
ناشناس
|
|
۲۳:۰۲ - ۱۳۸۹/۰۹/۱۹
12
174
پاسخ
اینها همه حرفه عمل کو ...مطمئن باشید قظری ها مار خودشونو میکنن و تنها کاری هم که ما میتونیم انجام بدیم همون اعتراض در اینترنت و وب سایتهاست همین.
ناشناس
|
|
۲۳:۰۶ - ۱۳۸۹/۰۹/۱۹
3
82
پاسخ
بعید می دونم هیچ کشوری با ایران در تحریم بازی ها همراه شود. البته دولتمردان همیشه مدعی هستند که اکثر کشورهای دنیا ما را تایید می کنند و حق را به ما می دهند.!
ناشناس
|
|
۲۳:۰۶ - ۱۳۸۹/۰۹/۱۹
10
225
پاسخ
بعید می دونم هیچ کشوری با ایران در تحریم بازی ها همراه شود. البته دولتمردان همیشه مدعی هستند که اکثر کشورهای دنیا ما را تایید می کنند و حق را به ما می دهند.!
ناشناس
|
|
۲۳:۰۷ - ۱۳۸۹/۰۹/۱۹
32
122
پاسخ
حالا فکر می کنید اگر تحریم کنید قطریها ناراحت میشوند؟ خیر راه حل حضور پر قدرت و مقابله با ترفند آنهاست.
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۹:۲۱ - ۱۳۸۹/۰۹/۲۰
برادر عزیز ایرانیم پیشنهاد تحریم کاملا صحیح است زیرا 1- قطری ها چنین چیزی را بر نخواهند تابید به همان دلایلی که در بالا توضیح داده شده.
2- بقول شما اگر ناراحت هم نشوند خبر تحریم بازیها توسط ایران عالم را پر از نام خلیج فارس نموده و کل برنامه هایی که برای جعل نام خلیج فارس عزیزمان طراحی شده خنثی خواهد شد.
3- با توجه به رسمیت نام خلیج فارس از نظر بین المللی پیش گیری بموقع و رایزنی با کنفدراسیون فوتبال آسیا قطعا موجب جلوگیری از اقدام قطری ها خواهد گردید.
4- اگر در تمامی مسابقات فوتبال جام ملتهای آسیا از بدو تاسیس تا ابدیت برنده شویم ارزش آن یک حرف از حروف زیبای خلیج فارس را نخواهد داشت.
عماد
|
|
۲۳:۰۸ - ۱۳۸۹/۰۹/۱۹
152
37
پاسخ
همه باید احساس مسئولیت کنیم یعنی چی که اگه شما هم می تونید میزبانی بگیرید مگه شا ایرانی نیستی که این حرف نا مربوط رو می زنی خجالت بکش مسئولین پشت سر مردم حرکت می کنند اگه ما این جوری حرف بزنیم که دیگه واویلا خواهش می کنم هر یک از ما باید یک رسانه باشیم
سعدی
|
|
۲۳:۰۸ - ۱۳۸۹/۰۹/۱۹
17
174
پاسخ
با سلام
صرفا فقط حساسیت نشان دادن به تغییر اسم مهم نیست مگه الان چند درصد از دریای خزر سهم داریم. تغییر نام مهم است یا ...
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۰:۴۱ - ۱۳۸۹/۰۹/۲۰
تغییر نام مهم است و لازمه تامین منافع
الف
|
|
۲۳:۱۲ - ۱۳۸۹/۰۹/۱۹
126
1
پاسخ
خدا از شما نگذرد که همش دنبال فتنه گری و ایجاد اختلافید.
زهي خيال باطل