بعضی از نهادها داوطلبانه باید به سهم خود باتوجه به شرایط وخیم اقتصادی مردم که دیگر قادر خرید ضروری ترین نیازهای خود نیستند تابهتر شدن اوضاع اقتصادی کشور از بودجه های صرف نظر کنند
احسان
|
|
۱۹:۴۱ - ۱۴۰۴/۱۰/۰۹
2
0
پاسخ
چه عجب نماینده ها یک بار هم به فکر مردم بودند!
ناشناس
|
|
۱۹:۴۷ - ۱۴۰۴/۱۰/۰۹
0
0
پاسخ
مکر همه ملت حقوق بکیر هستن از حقوق های صد میلیونی کم کنید چرا باید با تورم کرانی دلار چاپ پول کرانی هشتاد میلیون جیب حقوق بکیران بودجه دولت را پر کند تورم بودجه دخل دولت کرانی ارز را درست کنید پول ملی زندکی ملت نابود شده بس کنید
ناشناس
|
|
۲۰:۰۰ - ۱۴۰۴/۱۰/۰۹
1
1
پاسخ
یه عده روشنفکر تکنوکرات دور پزشکیان را گرفته و برای اقتصاد نسخه می پیچند ولی قشر فقیر و حقوق بگیر برایشان موضوعیتی ندارد.
ناشناس
|
|
۲۰:۰۸ - ۱۴۰۴/۱۰/۰۹
0
1
پاسخ
سیاه بازی
ناشناس
|
|
۲۰:۱۰ - ۱۴۰۴/۱۰/۰۹
0
1
پاسخ
ازمردم مالیات مضاعف بگیر بعد به با پول خودشون به اونا کالا برگ بده،اگه قراره کالابرگ بدین باید به همه بدین ،نصف جمعیت رو با قرار دادن در دهکهای بالا حدف کردین.
رضا
|
|
۲۲:۰۷ - ۱۴۰۴/۱۰/۰۹
0
0
پاسخ
خوب با مردم همانند تعزیه بازی می کنید در روی جلسه دعوا و پشت سر باهم هستید و می خندید
ناشناس
|
|
۲۲:۲۴ - ۱۴۰۴/۱۰/۰۹
0
1
پاسخ
از قدیم گفتند سیر از گرسنه و سواره از پیاده خبر ندارد. وقتی مدیران کشور از حقوق و مزایا و پاداش و کارانه و خودرو دولتی و خانه سازمانی و مصادره ای محانی و راننده و خدم و حشم و سفر خارجی و حق ماموریت دلاری و تسهیلات بانکی و دهها امتیاز دیگر برخوردار بوده و درافتی ماهانه آنها چند صد میلیون تومان است اصلا احساسی از درد و نداری و گرفتاری مردم نداشته و خیلی راحت در مورد دیگران تصمیم هایی غیر انسانی و ظالمانه می گیرند که هیچ تاثیر منفی بر زندگی خودشان ندارد.
کوروش
|
|
۲۲:۲۹ - ۱۴۰۴/۱۰/۰۹
0
0
پاسخ
خدای بزرگ! در نامه رئیس جمهور به رئیس مجلس حداقل چهار ایراد دستوری آشکار وجود دارد. بی دلیل نیست که مملکت به این روز افتاده است.
ناشناس
|
|
۲۳:۳۱ - ۱۴۰۴/۱۰/۰۹
0
0
پاسخ
توی کشور های آفریقایی کلی دفاتر فرهنگی هست که کلی بودجه می گیرند و همه را هممسئولین دفاتر به جیب میزنند.ابنها قطع شوند.