با سلام
ما ملت مغروری هستیم که با وجود اینکه فن آوری احداث کارخانه های پیشرفته را نداریم باز ادعا میکنیم این مهم را میتوانیم انجام دهیم چرا نمیگوئیم نمی توانیم و میخواهیم گول خود بزنیم چرا گردنمان در مقابل حقیقت فرود نمی آید مثل شاگرد دبستانی که ادعای دکترا بکند هر چه هم باهوش باشیم باز باید آموزش ببینیم و تکنولوژی های نو را فرا بگیریم مگر استقلال طلبی این است بابا باید علم را از صاحبان علم خرید نه تکبر به خرج داد
'گاز طبیعی عسلویه حق مسلم ماست.
ولی کیست که از این حق دفاع کند.
وکارخانه ما در زمستان 1 هفته تعطیل نباشد.
این همه نیرو ومتخصص و این همه پشتوانه مالی دیگر چی نیازی است از بیگانه کمک بگیریم مگر اینکه باز هم بحث شیرین زیر میزی در وزارت نفت وجود داشته باشد و سرمایه مردم بدبخت به جیب بیگانگان سرازیر شود.
ای بابا....
كارشناس نظارت شاغل در 6و7 و8 پارس جنوبي: سوئ مديريت و همدست بودن مديران نظارت با پيمانكاران و تحميل نظرات غير كارشناسي خود بر كارشناسان از جمله علل اصلي تعويق پروژه هاست. اين مساله در زمان ساخت باعث پيشرفت صوري كار ميشود ولي باعث تعلل و دوباره كاري در زمان راه اندازي مي گردد كه به مراتب كار راپر هزينه ولنگ مي كند.
بايد از يك نهاد نظارتي كشور چنين مديران خايني كه منافع ملي را فداي اميال شخصي مي كنند بازجويي به عمل آيد. اينان جانيان صنعتي هستند. از اين دست مديران فراوانند....... اي واي بر اين مملكت كه منتظر پيشرفت است.
زمان به سرعت در حال از دست رفتن است . به اعتقاد من راکد ماندن پروژه های عسلویه که به واقع در اوایل دهه هشتاد به یک افتخار ملی تبدیل شده بود و غربی ها و دیگر کشورها به هنگامی که وارد این منطقه می شدنداز اینکه ایران با وجود فشارها و تحریم های نفتی توانسته است این پیشرفت های شگفت انگیز را داشته باشد ، متعجب می شدند ، باید از سوی مجلس و دیگر ارگانهای نظارتی مورد بررسی قرار گیرد ، اگر علت کمبود بودجه است پس چرا ذخایر ارزی خرج پروژه های بیهوده و غیر ملی و کم بازده می شود ، اگر مشکل شرکت های پیمانکار داخلی است باید ما هم از پیمانکاران قوی خارجی برای این پروژه استفاده کنیم .اطمینان داشته باشید این پروژه های زیربنایی دست کمی از مساله هسته ای ندارد و لازم است مقامات کشور توجه داشته باشند که نباید تمامی پروژه ها و پیشرفت کشور تحت تاثیر مساله هسته ای قرار گیرد .ضمن آنکه به اعتقاد من مدیریت ضعیف و ناکارا دلیل اصلی راکد ماندن این پروژه ملی و پردرآمد است.
همه از اسراف های بیش از حد و قرار دادهای سوری برای شرکت کنندگان در این پروژه باخبریم مثل متروی سابق است جایی است که می شود کلی خورد پس چرا به این زودی ها تمام شود
شعار عدالت محوري دولت احمدي نژاد يعني همين زيرا عدالت دو نوع است عدالت در نداري و عدالت در دارايي و چون دولت قادر به تامين عدالت در دارايي نيست پس حداقل عدالت در نداريي را تامين ميكند (البته كه انرژي هسته اي حق مسلم ماست به هر قيمتي)