باید توجه داشت چنین داستانهائی چون منحصر به فرد است و از لحاظ تاریخی و اجتماعی ابعاد زمان و مکان را میشکند و تقریبا تمامی فرهنگها کاملا" با داستان آشنائی دارند ،چنین داستان بزرگی را باید کارگردان و تیم بزرگی داد. چهره یوسف به عنوان مردی زیبارو چندان با سلیقه انتخاب نشده است. آیا این یوسف بود که وقتی او را دیدند "دست از ترنج نشناختند"؟؟؟
متاسفانه عده ای بعد از پخش تنها دو قسمت از سریال اینچنین هنرپیشه ای توانمند همچون محمود پاک نیت را زیر سوال می برند اگر کمی صبر و انصاف داشته باشند متوجه می شوند که سریال یوسف پیامبر ، علاوه بر زلیخا مفاهیم بسیاری را در بر دارد همانگونه که سریال امام علی (ع) فقط قطام نبود !
هالیوود در یک فیلم سینمایی چند ساعته چنان در فیلم محمد رسول الله، زمان حضرت رسول را به تصویر می کشد که تو فکر میکنی گویی این بازیگران آمریکایی همه مسلمان و آشنا به تاریخ اسلام بوده اند. تازه فیلم دوبله میشود و می دانیم که در نسخه ی دوبله شده، قسمتی از جذابیت از دست میرود و هیچ وقت دوبله همان تاثیرگذاری زبان اصلی را ندارد. اما ما به گونه ای احسن القصص قرآن را به تصویر میکشیم که همه را دلسرد میکنیم. وقتی ما مخاطبان عام( منظور نا آشنا به علم هنر تصویر)، درک میکنیم که انتخاب بازیگران برای نقش ها نامناسب بوده، چرا؟ چون مردم باور نکرده اند که یعقوب یا یوسف اینها بوده اند. وقتی فضا غیر واقعی و گاهی متاسفانه پیش پا افتاده و کمیک میشود چه می توان گفت؟ دکتر الهی قمشه ای در یک سخنرانی گفت:« به یک نمایشگاه نقاشی رفته بودم، که یک تابلو از حضرت یوسف وجود داشت که لحظه ی از چاه در آوردن آن پیامبر الهی را به تصویر میکشید. از من نظر خواستند و گفتم( به مزاح) که اگر یوسف این شکلی بود که همان جا دوباره با سر در چاه می انداختندش». البته صدا و سیما زحمت خود را کشیده و بودجه را تامین کرده اما اینکه چه افرادی این تیم را برای ساخت مجموعه در نظر گرفته اند جای سوال دارد. ای کاش این مجموعه را به حسن فتحی میدادند. قدرت روایت داستان و انتخاب مناسب بازیگران از جانب ایشان در مدار صفر کاملا واضح بود.