ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۴۴ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۹
کشور ذیل منشور فوتبال می خواد چکار انحلال و تمام
ناشناس
|
United States of America
|
۲۰:۱۵ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۹
ضمن احترام به کادر فنی تیم ملی ، به نظر می‌رسد که باید از مربیان به روز و با دانش بین الملی استفاده شود . و در ساختار فدراسیون و هیت های فوتبالی استان‌ها تغییرات بنيادی ایجاد شود وگر نه وضیعت فوتبال در سطح ملی و باشگاهی به سوی فساد و آماتوری پیش رفته و می‌رود.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۳۶ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۹
چون یک مربی ایرانی است اینهمه هجمه میکنید؟؟ اگر ویلموتس یا کی روش بودند عالی بودن؟ به نتایج کی روش دروجامهای جهانی نگاه کنید ایا این تیم بیشتر از ۶ تا از انگلیس میخورد؟ چرا غریبه پرستید؟
حسین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۰۷ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۹
اینا دوست دارند کسی مثل ویلموتس را با دو میلیون دلار بیارند و نصف اون پول رو هم هاپولی کنند؛ در ضمن این آمار رو هم با هوش مصنوعی و چت باتها برای فریب مردم ساخته اند.
ناشناس
|
United States of America
|
۲۳:۰۹ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۹
قلعه نوعی مردی از جنس باران لطیف همچون شمیم دلنواز بهاری
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۳۹ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۰
اصلا کاری به مربی داخلی وخارجی نداریم این فوتبال با این همه هزینه ای که براش دارن میکنند بیشتر از این که باعث خوشحالی مردم بشه باعث سرافکندگی و تحقیر مردم داره میشه اگر از محلات بازیکن بیارن و روزی یک ملیون تومن باهاشون قرارداد ببندن صد برابر از اینا بهتر بازی میکنند و نتیجه میگیرن . پول مردم هم انقدر حیف و میل نمیشه هر دویا سه سال هم همشون رو عوض کنند و دوباره بازیکن از محلات بیارن تا هیچ کس برای مردم شاخ نشه ادعای نابغه بودن بهش دست نده تو محلات انقدر از این بازیکن ها هست که به راحتی میتونند جایگزین این حیف نون های فعلی فوتبال بشن اضافه پول رو هم خرج ورزشهای دیگه کنند ببینید چه جوری مقام های بین المللی رو کسب میکنند .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۶ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۰
فعلا بهترين كار عدم هزينه براي فوتبال أست و بهتر أست فعلا حرفه اي منحل شود و در سطح اماتور باشد و هزينه ان براي معيشت مردم هزينه شود.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۲ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۰
قلعه نویی در حد جام جهانی نیست. ولی خوب انگار بضاعت ما در همین حد است.