بچه آباداني
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۰ - ۱۳۸۹/۰۹/۰۹
امیر فخرآور» روزنامه‌نگار ایرانی
ماندا زند اروین
محمدمحسن سازگارا
خائنان حاضر در پروژه ضدایرانی «ایرانیوم»
البته اينها كه اصلا حاميان خاتمي وموسوي نبودند و نيستند و آخرين نفر يعني سازگارا اصلا براي جنبش زردك تلاشي نكرد و الان هم جزو خود فروختگان مرتبط با اين اقايان يست هست ؟
بعضي از دوستان سعي ميكنند تا با اظهار نر هاي به اصطاح منصفانه توجه همه را از اصل قضيه كه توطئه غربيان نسبت به مردم ايران است دور كنند و با دور كردن اذهان از اسامي اين اقايان كه در كوشش براي ترويج تفكرات غربي تا توانستند تلاش كرده و ميكنند در واقع يك جو ملايم را ايجاد كرده و فضا را به خيال خودشان ارام كنند .
از قديم گفته اند دوست دوست من دوست من است و دشمن دشمن من دوست من و دوست دشمن من دشمن من است .
حمیده
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۷ - ۱۳۸۹/۰۹/۰۹
سلام
واقعا متاسفم به خاطر از دست دادن این نخبه های علمی و عزیز
واقعا تاثر داشت...
خداوند رحمتشون کنه،کاش بیش ازینا ازشون محافظت میشد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۰ - ۱۳۸۹/۰۹/۰۹
" اين ترورها شخصي نبوده است و فكر مي‌كنم موضوع اين ترورها با ترورهاي قبلي فرق مي‌كند ولي كماكان در حال بررسي هستيم" ماشاالله به این همه هوش و ذکاوت ! اگر همین جوری پیش برین حتما به یک جایی میرسین! یک خانواده دیگر هم عزادار شد شما اونوقت هی بررسی کنین فقط مواظب باشین در حین بررسی خدای نکرده یک دانشمند دیگه از دست نره.
محسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۳۲ - ۱۳۸۹/۰۹/۰۹
خدا لعنت کنه تمامی منافقان رو