چون چيني ها به اين باور رسيدن كه يك ملت واحد هستند و بايد به پيشرفت برسند. اتفاقا به نظر من از بس به ما ايراني ها گفته شده كه باهوش هستيم، باعث شده به خودمون مغرور بشيم و نتونيم با هم كار كنيم. هر هكس فقط خودش رو قبول داره و فكر مي كنه مي تونه يك تنه همه امور رو به سرانجام برسونه. نظام سلسله مراتبي رو قبول نداريم و براحتي از زير مسئوليت شانه خالي مي كنيم. پيروزي ها را نتيجه كار خودمون مي دونيم و شكستها رو حاصل كارشكني ديگران.
خدمت شما دوست عزيز عرض كنم چيني ها درسته كه خيلي و بيش از حد كند ذهن هستن ولي اگر دقت كنين بر خلاف اكثر كشورها مردمش چه زن چه مرد جزو سخت كارترين مردما هستن و دولتش هم واقعا با يه برنامه ريزي بلند مدت و پيگير تونس همه دنيا رو تسخير كنه. از هر نظرد كه فكرشو كنين.اقتصادي،ورزشي و...و ضمن اينكه نيروي انساني هم در چين از كل دنيا ارزونتره.من واقعا اينو ديدم كه اصلا هيچ شرايط سختي باعث كار نكردن اونا نميشه
چه بحث جالبی اینجا در جریانه و عجیبه که هیچ کس دقت نمیکنه به اینکه این پرچمها برای استفاده تو المپیک مورد نیازه وگرنه هر کشوری حداقل توان چاپ کردن پرچم خودش رو داره......
من هم طي يک ماموريت 5 روزه که به جين داشتم خيلي چيزهاي جالب ديدم.
تصور کنيد که چون رشد اقتصادي کشور چين بسيار بالاتر از روند تامين انرژي در اين کشور ميباشد لذا مسئله تامين برق براي صنايع يک امر حياتي محسوب ميشود و بر همين اساس در کارگاههاي توليدي فقط يک چراغ کم مصرف تنهابالاي سر کارگر روشن است و خبري از استفاده از پروژکتور و يا روشنايي در کل سالن توليد نيست.
دوست چيني من که راهنماي ما نيز بود ميگفت در شهر شانگهاي امکان ندارد وضعيت امروز از نظر توسعه و عمران با ديروز يکي باشد و قطعا با فردا نيز يکي نيست. امروز ما جلوتر از ديروز و فردا جلوتر از امروز خواهيم بود و اين مطلب من را به ياد حديث معروفي انداخت که ميگويد هر کسي امروزش با ديروزش يکي باشد ضرر کرده است.
چينيها مردم پولداري نيستند البته در مقايسه با کره و ژاپن. ضريب هوشي زياد بالايي ندارند. بسيار خارجي نواز هستند و تمام تلاش خود را به کار ميگيرند تا رضايت خارجيها جلب شود و پشتکارشان عالي است. تصور توليد 800000 عدد شفت کمک فنر در يک شرکت در ماه براي من واقعا مشکل بود ولي اين امر در يکي از شرکتهاي مورد بازديد انجام ميپذيرفت. اين آمار در سايت ديگر سازنده تا 2000000 عدد در ماه افزايش ميافت. بر خلاف تصور ما اجناس چيني بي کيفيت نيست بلکه در آنجا يک گستره وسيع از اجناس بي کيفيت و کم ارزش که معمولا به خاورميانه و آفريقا هندوستان کشورهاي آسيا ميانه صادر ميشود تا اجناس فوق العاده با کيفيت که به اروپاي غربي و آمريکا ارسال ميشود وجود دارد و متاسفانه تجار ايراني اجناس بي کيفيت را وارد ايران ميکنند که اين امر حتي اعتراض دولت چين را در پي داشته است.جالب است بدانيد که چين حدود 400 ميليارد دلار صادران به آمريکا دارد و آمريکا داراي کسري موازنه تجاري با چين است و لذا اجبارا چين را وادار ميکند که از آمريکا هواپيماي مسافربري بخرد تا بخشي از اين کسري جبران شود و لذا همواره خطوط هوايي چين داراي آخرين و شيکترين نوع هواپيما مسافربري ميباشد و هواپيماهاي دست دوم آنها به ايران و کشورهاي آفريقايي فروخته ميشود. اين بخشي از مطالبي است که شنيدنش بد نيست و اميدوارم با درج آنها در اين سايت اجازه دهيد با بخشي از حقايقي که چين را به موتور محرک رشد اقتصادي دنيا مبدل کرده است آشنا شويم. با تشکر.
تا زمانی که فکر می کنیم که با هوشترین مردم دنیا هستیم همینی هستیم که هستیم.
در کدام آزمایشگاه دنیا هوش آدمها را بررسی کرده و نتیجه گرفته اند که ایرانی ها با هوشتر هستند؟
با هوش نشان دادن ایرانیها که در عمل هیچوقت نشان داده نمیشود ولی توسط رسانه ها تبلیغ می شود نه تنها باعث رخوت ایرانیها شده بلکه باعث ایجاد تضاد با ملتهای دیگر می شود.
فساد اقتصادي در چين بسيار كم است و علت موفقيتشان هم در كنار پشتكارشان ديد منطقي به اصول است و در كنار اين مسئله حمايت دولت از توليد كنندگان فراموش نشود