پایداری جوی و الودگی وجود دارد ولی دلیل اصلی تشدید بحران الودگی این است که خودروهای تولیدی الایدگی یورو2 یعنی میزان co2 خروجی از اگزوزها بسیار بالاست و همین الان خودروهای وارداتی استاندارد های یورو5 یا 6 وارد می شوند حالا شما تصور کنید ما در سال بحای تولید یک میلیون خودری الایده به این میزان خودروی با استاندارد الایدگی روز اروپا یورو5 داشتیم مسلما وضعیت بحرانی نبود این مشکلات شدید نمی شد شما وقتی تاکشی هایی 405 یا سمند با مصرف بالا و الیندگی بالا در شهر وارد می کنند دیگر چه مردم خودروی شخصی بیارن یا نیارن تفاوتی نمی کند و مسئولین وزارت صنایع و محیط زیست باید پاسخ گو باشند چرا دست روی دست می گذارندو خودروساز به حال خود رها کرده اند؟؟هرجور می خواهد می سازد
بايد به اين افراد آنهايي را كه به خاطر آلودگي دچار سرطان و تومور و انواع مرض هاي ديگر مي شوند را نيز اضافه كرد. چون معمولا كسي كه در معرض اين آلودگي ها هست چند سال بعد دچار سرطان و تومور مي شود كه علتش نا معلوم مي ماند در حاليكه دليلش آلودگي هوا بوده است.
به نظر من اگه تهران رو یک روز تعطیل کنید مردم میان خرید و کاراری اداری شون را انجام می دن ولی اگه یک هفته تعطیل کنید میرن مسافرت طرح انتقالی های مخصوصا اطراف تهران هر چه سریعتر انجام بشه بهتره من که از کرج میام خوب اگه محل کارم نزدیک خونمون بود حتما پیاده می رفتم سر کار یا با یه کورس تاکسی سریع 10 دقیقه می رسیدم ولی وقتی میام تهران همش باید قطار عوض کنم و تاکسی سوار شم کلی هم اعصابم خورد بشه قطعا با ماشین خودم میام
تعطیلی بانکها و مراکز آموزشی هیچ دردی رو دوا نمیکنه باید کارخانه های صنعتی تعطیل شوندکه خود عامل اصلی آلودگی هوا هستند مثلا ایران خودرو تقریبا در سه شیفت کاری به غیر از آلودگی خود کارخانه سرویسهای کارکنان که خود از اتوبوسهای از رده خرج هستند و تعداد انها به سه هزار دستگاه در سه شیفت میر سد خود عامل آلودگی زیادی هستند که در روزهای تعطیلی و حتی جمعه هم مشغول کار بودند.
مسئولين عزيز چرا با اينكه ديروز وضعيت هواي تهران در حالت اضطرار قرار داشت و وضعيت از روز 4شنبه وخيم تر بود اعلام تعطبلي نكردند.جان مردم خيلي مهمتر از زيان اقتصادي و ... است.
روز چهار شنبه تهران تعطیل شد. به مردم هم گفتند که در منزل آشپزی نکنید که هوای منزل الوده تر نشود. خیلی عظیمی از تهران راه افتادند و با سوزاندن صدها میلیون لیتر بنزین به مسافرت رفتند و برگشتند. از همه اینها جلبتر آتش بازی چهار شنبه شب بود که رنگهای آن الوان از ورای آلودگی هوا خیلی رویائی جلوه می نمود. مرحبا به این همه درایت. آیا باز هم مردم حاضر خواهند بود با طناب پوسیده این سیاست مندران به چاه بروند؟