ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۵ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۶
شماها چرا فقط حرف ادمای یه مقدار شناخته شده اند رو میزنی اینقدر تو این مملکت کارگرای با شرف داریم که کسی صداشونو نمی شنوه تو هر حرفی داری فقط برای خودتون دارین نه برای مردم ایران زمین
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۸ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۶
ببینید این آقای بازغی از نردبان جمهوری اسلامی بالا آمده. حالا پشت می‌کنه ب پرچم و سرود ملی. واقعا ک خیلی نمک ب حرام هستید.
سهیلا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۶ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۶
سلام واحترام این نوع اعتراض نیست بی احترامی به ریشه خودت، این باجگیری،
دوگزی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۲ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۶
چرا شما ها فکر میکنید تافته جدا بافته هستید.
سخت ترین کار بعداز معدن کار شماهاست.فقط شما ها هستید که نون شب ندارید بخورید
دیگران کارشون سخت نیست!!!!!دیگران نون شب دارند بخورند!!!
تلویزیون بی خاصیت اگر نبود شماها اصلا مشهور نمی شدید و اصلا شما ها کسی نمی شناخت.
کارگران و کارمندان از بدبختی دارن میمیرند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۵ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۶
بازغی و بازغی ها و گنده تر و گردن کلفت تر از آنها بدانند
خط قرمز ملت
پرچم، سرودملی، تمامیت ارضی کشور است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۶
از اونهایی که برای کشور بدون چشم داشت جانفشانی کردند خجالت بکش، یک همکلاسی داشتم ، دانشجوی پزشکی بود در دفاع از کشور جانش را داد ، آقای احدی نفر اول کنکور ریاضی جانش را برای کشور داد ،شما اگر خدمت بزرگی به کشور کرده بودی چه انتظاری داشتی!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۸ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۶
آقای بازغی عزیز از شما بعید چونین حرکاتی..
اگه بخواین اونجوری حساب کنیم..شما برین سری به کارگران زحمتکش مملکت بزنید..
واقعا الآن به جرأت میگم..به این نمیکنم کار کردن..این برده داری نوین است و بس..
من خودم با مدرک کارشناسی ارشد کارگری میکنم و ادعایی هم ندارم..اما این دلیل بر این نمیشه که من به کشورم و هویتم..اصلا نه مادرم پشت بکنم و آب در آسیاب دشمن بریزم..
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۲ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۶
هنوز دو ماه نشده هزار هموطن شهید دادیم از مردم عادی و کودک شش ماهه تا مامور انتظامی و ارتشی و سپاهی و بسیجی عادی . این رفتارها در این شرایط چه توجیحی داره آخه ؟ اگر برای همکاران و دوستانت دغدغه داری راهش این نیس .
قاسم فرعی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۲ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۶
جناب آقای بازغی عزیز درسته که ناراحتی واعتراض دارید .من هم اعتراض دارم از دست مسئولین در محیط کار که خیلی راحت بین کارمند وکارگران شریف وزحمت کش دو گاندی و شکاف ایجاد می کنند ،ما دیده نمی شویم ولی شما تریبون دارید ،ودیده میشوید اونجا که شما ایستاده اید ود ر دید دوست ودشمن هستید جای اینکار نبود که آب در آسیاب دشمن بریزید وآتو دست شبکه هایی بدید که منتظر کوچک ترین واکنش نصبت به اتفاقات داخل کشور عزیزمان ایران هستند کاش قبل از این تصمیم کمی به اواقب کارتان فکر می کردید .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۶ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۶
واقعا که مشکل ما اینه که هنرمندان ن بی سوادند دانشگاهای آبکی مدرک گرفتن و تنها کاری هم که بلدند فقط بازی کنند البته محدودی هنرمند تحصیلکرده دانشگاه معتبر هم داریم. این آقا تا میتونست از قاب تلویزیون پول درآورد حتی دختر بی هنرش هم رو آورد پول در بیاره. الان مثلا میخای بگی من کسی هستم که سرود ملی نخوندم کسیکه معنا و مفهوم سرود ملی رو نفهمه همینه دیگه. سرود ملی یعنی ملیت. نه پول نه نان شب نه ماهی شب عید و.. نه سفر خارج. بفهم سرود ملی هویت است نه شکم پر کردن.
نظرات بیشتر