ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۰۴ - ۱۳۸۹/۰۹/۰۴
در پاسخ هموطنی که گفتند چرا امیر مرادی از خط نگذشت. ایشون اول مسیر سرعت گرفت هم خودش خسته شد و هم بقیه خسته شدند، اگر هم می خواست نمی تونست تا آخر با اون سرعت دوام بیاره. پس فکر میکنی واسه چی می گن فداکاری. آخراش رو عمدا عقب گشی نکرد. بدنش نکشید دیگه.
ناشناس
|
Netherlands
|
۲۱:۱۶ - ۱۳۸۹/۰۹/۰۴
چرا از خط نگذشت؟ بعد از سجاد می رفت و دوم می شد. توضیح بدید.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۵۳ - ۱۳۸۹/۰۹/۰۴
عالــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی بودند دمشون گرم
خواننده گیج شده
|
Nicaragua
|
۲۲:۵۹ - ۱۳۸۹/۰۹/۰۴
ماشالله به این خبر نویسی...یک متن 5 خطی و شونصد تا غلط املایی از کلمات کلیدی خبر...
خوننده بیچاره باید 6 بار متن را بالا پایین کند تا بالاخره بفهمد امیر کی بود سجاد کی بود...مردای یعنی مرادی و سجادی یعنی سجاد مرادی
بهرام
|
Sweden
|
۲۳:۴۴ - ۱۳۸۹/۰۹/۰۴
به گمانم این یک تاکتیک تیمی است و ربطی به فداکاری ندارد. من قبلا هم این کار را دیده بودن در بین سایر کشورها که دلایلی مثل ریتم حرکت و ... فنی دارد و معمولا نظر مربی تیم است نه مرام گذاشتن شخصی!
ناشناس
|
United States
|
۲۳:۵۳ - ۱۳۸۹/۰۹/۰۴
من از نظر نوشتن در این سایت متنفرم، ولی برای تشکر از این دو برادر باید بگم که بسیار جا خوردیم، واقعا خستگی ای که امیر برای سایر سایر مسابقه دهنده ها ایجاد کرد خیلی جالب بود، دمشون گرم.
سهیل
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۵۶ - ۱۳۸۹/۰۹/۰۴
طلای سجاد وقتی کامل می شد که می رفت و برادرش رو بقل می کرد. ولی آخرش دیدیم این امیر بود که اومد سجاد رو بوسید و باهاش پرچم رو گرفت.
اما امیر فقط برای برادرش فداکاری نکرد، با گرفتن پرچم ایران نشون داد که در کنار برادرش برای کشورش هم فداکاری کرد. خیلی کارش دل نشین بود. مرسی امیر مرادی.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۰۹ - ۱۳۸۹/۰۹/۰۵
چرا برادر فداکار کاری نکرد که دوم شه؟ مگه مدال نقره نمی تونست بگیره؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۱۷ - ۱۳۸۹/۰۹/۰۵
علاوه بر تبریک به این دو برادر باید به تایپیست این خبر بابت غلطهای فراوان تایپیش هم تبریک گفت !!
سام
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۴۲ - ۱۳۸۹/۰۹/۰۵
باسلام.متن خبر اشکال نوشتاری دارد لطفابازنگری شود.ویراستارجان بیدارشودرستش کن!!
نظرات بیشتر