ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۵۴ - ۱۳۸۹/۰۹/۰۵
جالبه که آقای علی آبادی چهارشنبه که 16 طلا داشتیم با اطمینان می گفت دیگه چهارم شدیم و امکان نداره کشوری به ما برسه. طبق بررسی های دقیق ما فقط چین تایپه رقیب ماست که اون هم نمی تونه دیگه طلا بگیره. ولی دیروز قزاقستان 7تا طلا گرفت و امروز هم چند فینالیست داره. واقعا .... است که .. که حتی نمی تونه یک حساب و کتاب دقیق از رقبا انجام بده اومده و همه موفقیت ها رو به اسم خودش می نویسه.
سعيد اذ ري
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۵۵ - ۱۳۸۹/۰۹/۰۵
با سلام
دوستان عزيز
اين موضوع به ايپيدمي در جامعه ورزش تبديل شده.وقتي مديرا ن عالي رتبه ورزش بر سرسهم خواهي در موفقيتها با هم جدال انچناني دارند فكر مبيكنند
ورزش نابود نميشود....
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۵۲ - ۱۳۸۹/۰۹/۰۵
تابناک نشان داد برای اعتلای ورزش کشور ثابت قدم است در مدت طول مسابقات گزارشات چالشی نرفت احسن ولی شبکه سه گویا قرار داد بازرگانی با علی ابادی و کمیته المپیک بسته بود چون شصت و پنج دقیقه رپرتاژ در شب عید رفت ولی مردم جز شکست در دوره علی ابادی چیز دیگر ندیدند مردم اگاهند و خادم با .. می شناسند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۴۷ - ۱۳۸۹/۰۹/۰۷
با تشکر از فدراسیون‏های موفق در بازی‏های آسیایی، فقط یک سوال دارم آیا مدیران ناموفق بقیه فدراسیون‏های ناموفق مثل فوتبال، دوچرخه سواری، شمشیربازی، تیر و کمان آیا جرات و جسارت قبول شکست را دارند تا خود استعفا داده و ...خود را از ورزش ایران کم کنند.