سلام به نظر من اعتماد کردن به کشورهای همسایه ایران را باید خیلی با احتیاط پیش رفت
خداداد
۱۳:۲۵ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۸
ب زودی پوتین با سکته میمیرد و قدرت پوشالی روسیه ازبین میرود. و از جهاز اطراف بهش حمله میشه و روسیه در حد یک استان میشود .
مشکل از اون جایی شروع شد که ما اصل خودمون فراموش کردیم و ازش دور شدیم و خودمون گرفتار تجارت پر سود با غرب و چینی ها کردیم.داشتن توانایی در ساخت اورانیم با غنای بالا باعث شد دچار غرور و تکبر بشیم و کشور های کوچک اطراف مون نبینیم.اونها هم از همین شکاف به وجود آمده استفاده کردن وارد شدن.و حالا ما باید تن مون به لرزه که آمریکا بیخ گوش مان داره چکار میکنه.
خوبه يه بار هم پوتین شکست بخوره.این یارو تا ببینه داره خوار و خفیف میشه با پررویی تمام میاد رو میکنه سمت ایران.
ناشناس
۱۳:۳۳ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۸
بهترین کار را روسیه کرد آذربایجان دست کمی از اوکراین در دشمنی با مردم ایران ندارد شاید این حملات نقطه عطفی باشد در تضعیف آذربایجان
ناشناس
۱۳:۴۳ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۸
روسیه فریبکار هست ما فریب پوتین رو دگه نمیخوریم
ناشناس
۱۳:۴۷ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۸
بهتر است به اتفاقات پیرامونی و جهانی تعقلانه بنگریم و واقعیت ها را قبول کنیم. متاسفانه در عصر کنونی هم، مانند تاریخ گذشته بشری، زور و قلدری حاکم بوده و حقوق بشر و سازمان های بین المللی کارآیی خود را از دست دادهاند. و ارمنستان هم برای بقای خود مجبور است به یکی از قدرت های جهانی متکی باشد و الا تورک ها آن را له می کنند.
دولت آذر بایجان اصلا مورداعتمادنیست وضعیت مابهترازروسیه نیست
صادق 007
۱۴:۰۶ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۸
روسیه شده لات کوچه خلوت. 700ساله بزرگترین کلاه را سر ایران گذاشتند از عهدنامه ننگین ترکمنچای وگلستان
ناشناس
۱۴:۱۰ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۸
ایران باید از این قضیه استفاده کند برای از بین بردن کریدور زنگزور