این همه کشور بمب اتم دارن برای ما بد شد بمب اتم اگر نباشه امنیت کامل نیست اگر باشه هیچ کشوری به ما حمله نخواهد کر هم تحریم باشیم هم تورم هم استرس جنگ نشد زندگی حداقل اتمی بشیم استرس جنگ بره کنار کشورها هم بتون بیان با روشهایی سرمایه گذاری کنند
باید انواع تسلیحات نظامی را برای دفاع مهیا کرد، اما کشتار جمعی ها را فقط و فقط در دقیقه صد بیستم برای اثرگذاری به کار گرفت، به این میگن بازدارندگی درست و واقعی مثل دکترین کشورهای دارای سلاح کشتار جمعی، دلیل حرف هم این هست که دنیای جنگل هست و چون بعضی انسانها بویی از تمدن نبرده اند فقط سلاحی موثر است که میتواند مهاجم را به عقب براند
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۰:۴۲ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۴
دقیقا آیه قرآن هم میگه بسازید از هر آنچه که می تونید تا در دل کفار و دشمنان ترس بیافکنید. اگر از اتم می ترسند باید اتم ساخت اگر از لولوخورخوره می ترسند باید لولوخورخوره ساخت. این کفتار صفت ها فعلا از اتم می ترسند چون جون دوست هستند و دنیاشون همه چیزشون هست.
بدون تردید اگر بمب اتم داشتیم هرگز و هرگز ترامپ نه به ایران حمله میکرد و نه جرات داشت سردار سلیمانی را ترورکند - ترامپ برز خلاف آنچه نشان میده در جاهایی که احساس خطر کند به شدت ترسو و محافظه کار است این ترس را در نوع حمله اخیر نیز میتواتن مشاهده کرد که بلافاصله گفت دیگه نمیخوایم ادامه بدهیم و اسرائیل ادامه ندهد !