درود بر مردم بزرگ و با عزت ایران زمین .درود.درود.من بعنوان یک ایثارگر و فرزند شهید بسیار بسیار سخنان وزیر امور خارجه را تحسین میکنم .ایشان با شجاعت کامل از کیان ایران دفاع نموده و به عزت و آزادی ایران بسیار افزودند.امیدوارم در این مسیر موفق باشند.
مرگ بر اسرایئل مرگ بر آمریکا زنده باد رهبر بزرگوار انشالله پیروزی از خاک مقدس ایران هست و خواهید بود با خون شهدا عزیزان اول تر ازهمه شهید سردار حاجی قاسم سلیمانی ازروزکه رفت من که هیچ جهان نیز زندگی نکرد???
ما باید از حرفهای تحریک آمیز جلوگیری کنیم چون تبعات بسیار سنگینی برای کشور دارد و هیچ وقت نگوییم اسرائیل باید از کره زمین محو شود نگاه چه فرماندهانی را از دست دادیم و چه خسارتهای.در پایان فقط باید قوی بشویم بی سروصدا کارمان را بکنیم
تلویزیون که جلیلی نذاشت خوب دولت ام که حتما جلیلی رو کار و دارودستش خوب اگه اینطور خوب درسته چون جلیلی که میآمد قرار بود تمام اتفاقهای این یک سال سرمون بیاد