اخه مگه اب کشاورزی را با اب شرب مقایسه میکنند. مگر اروپای پر اب را با ایران خشک مقایسه میکنند؟ ایران از اول تاریخ یک کشور پر اب بوده و همیشه آب یک کالای گران در ایران بود. چه کسانی با مفت کردن قیمت اب باعث افزایش مصرف و کاهش سفره های اب زیر زمینی شدند؟
اخوی این عبارت وقیحانه که استفاده می کنی، از سر عوامفریبی است و نتیجه آن بدتر شدن اوضاع است، چون همه جا مردم هستند که بلد نیستند آب درست مصرف کنند و شدیداً اسراف می کنند، چه در منازل،برای شرب، استحمام، شستشو، ... و چه در کشاورزی و صنایع و غیره ، فکر می کنی در صنایع و کشاورزی ، موجودات آسمانی شیر فلکه و شیلنگ در دستشان است، همه جا مردم هستند که اسراف می کنند.
در کشور فنلاند که یکی از کشور های پر آب هست و کل زمستان هر روز برف و بارون میاد تمام خونه ها دو کنتور برای مصرف آب گرم و سرد جداگانه دارن و هزینه آب خیلی بالاست و مردم ارزش آب و انرژی رو خیلی میدونن.
جسارتا یه مقایسه هم بین حقوق و دستمزد دو کشور داشته باشید
محمدددد
۱۲:۳۱ - ۱۴۰۴/۰۵/۰۱
میانگین حدود 30 درصد آب، در این شرایط بحرانی ذخیره سد ها قبل تحویل به مصرف کننده به علت فرسودگی و عمر بالای شبکه توزیع تلف می شود و این بحث امروز و دیروز نیست!! چرا در این همه سال این سیستم فرسوده تعویض و جایگزین نشده است ؟! آیا اتلاف یک سوم آب تصفیه شده کم بحرانی است؟؟ آیا این مشکل مردم است؟؟ آیا باید آن را روی مصرف مردم حساب کرد؟؟
مردم را چی حساب میکنید. مصرف مردم ایران اگر 2 برابر باشد (که نیست)، سرتان میشود درجه حرارت در ایران و اروپا چقدر فرق میکنه..... واقعا بی سوادی موج میزنه در مدیران
عزیزم وقتی سرانه رو مقایسه میکنه یعنی برای هر نفر و ایراد نویسنده این متن غلطه. ... کلا ایرانیها اب مفت برق مفت بنزین مفت میخوان... نتیجه شده مصرف بی رویه و ناترازی. دولتها هم یاد گرفتن برای کسری بودجه پول بدون پشتوانه چاپ کنند و نتیجه شده تورم 50 درصدی و این چرخه معیوب ادامه دارد...
علت ناترازی گذشته از سوئ مدیریت مدیران و ناتوانی در حل مشکلات مربوطه ٬ استفاده بیشمار برخی ارگانها و دستگاه ها از دستگاه های ماینر و فرسودگی سیستم های انتقال برق و... و عدم استفاده از انرژی خورشیدی بصورت عام در کشور و شبکه کشاورزی فرسوده و سنتی است نه آب آشامیدنی مردم !!!!