این سازمان فقط محلی برای ادامه ی فعالیت و گرفتن حقوق تعداد خاصی از بازنشستگان بوده و هست. تخصص سردار جلالی، دادن شو در تلویزیون و برگزاری سمینار سالانه و هشدار دادن ها برای بقای این سازمان است. از بدو تشکیل این سازمان تاکنون در هیچ یک از اتفاقات یا بحران ها یا برنامه های پدافند غیرعامل هیچ اقدام موثری انجام نداده است.
از طرفی مهمترین هدف پدافند غیرعامل اجرای پدافند بدون استفاده از سلاح و ابزار مرسوم پدافندی است مثل استفاده از محل مناسب برای یک سازه یا تغییر در ساز و کارها و فرایندهای اجرایی برای کاهش آسیب پذیری، در تمام این مدت سازمان پدافند غیرعامل هیچ اقدام موثری برای تدوین و اجرای چنین فرایند ها و دستورالعمل ها انجام نداده است.
عوامل موساد سعی دارند می کنن افراد کلیدی مثل سردار جلالی رو که نتونستن ترور کنن هم کنار بزنن اینها همش هماهنگ شدست خبرگزاریهای مختلف فقط به سردار توپیدن بدون هیچ دلیل قانع کننده ای این نشون می ده که سردار داره خوب کارشو انجام میده پاینده باشی سردار
اول باید عملکرد این نهاد توسط مراجع مورد نقد و بررسی قرار گیرد .سپس تصمیم گیری در خصوص اصلاح ساختاری و عملکردی آن بر اساس خروجی گزارش تیم بازرسی صورت گیرد.
عملکرد پدافند غیر عامل در اینبحران زیاد موفق نبود
باید ترور ها را پیش بین میکرد
مقصر دانستن واتساپ بسیار غیر علنی بد که مورد اعتراض فرزند یکی از فرماندهان شهید نیز قرار گرفت
ایشان بهتر است استفا دهد