برای ورود تجهیزات نیازی به کولبر نیست . گمرکات ما اینقدر بی در و پیکر هست که هرکسی هر چیزی بخواد میتونه وارد کنه . من خودم 2 مرتبه به ترکیه سفر کردم (زمینی) در بازگشت مشاهده کردم مامورین گمرکی ما یا خوابند یا غیر از چند نفر اداری اصلا کسی نیست و هیچ خودرویی رو نمیگشتند.
اصلا دفاع از افغانی ها قابل توجیه نیست.حتی تردد۱نفر بدون کنترل و کارت شناسایی در کشورهای توسعه یافته غیر ممکن می باشد.چه برسد به کشوری مثل ایران که اینهنه دشمن در اطراف خود دارد و شما بگو ۲۰هزار؟۲۰هزار از نظر ایشان عدد کمی است؟!
متوجه نمیشم... چه لزومی داره این همه افغانی (اونم فاقد امکان شناسایی و ارزیابی شخصیتی و هویتی در ایران باشن؟ ایشون در مورد حضور افغان ها اینو توضیح بده.
واقعا آدم دلش میخواد سرشو بکوبه به دیوار از بعضی صحبتها و حمایت های این آدما از افغان ها. ... اونم بعد از دیدن این همه فجایع در طول این سالها ...
یک افغانی گفت دختری ایرانی از من خوشش اومده و به شرط ازدواج حاضر بوده شناسنامه ایرانی براش جور کنه مطمئنا هزاران مورد این چنینی به همین راحتی با پول و ....شناسنامه و تابعیت ایرانی را به دست اوردن.
سلام،آقای ظهره وند میشه لطفا از آقای علی لاریجانی بپرسید علی آقا شما پسر خاله یا ... موسادی ها بودی که ۱۲ ساعت قبل از حمله به شما زنگ زد و گفت از تهران خارج شو و شما هم گوش کردی؟
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۶:۱۲ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۹
لاریجانی گفته بود ترامپ اگر می خواست حمله کنه آنقدر حرف نمی زد
آقای نماینده که هنوز بر حرف خودت در باره افغانها پایبندی آیا بودن میلیونهامهج ر چه قانونی .چه قانونی تهدید برای یک کشور نیست آیا با زاد ولد چند برابری اگر هیچ خطایی هم نکنند بحران آفرین نیستند امثال شما چه نفعی در این حرفها وجود دارد که ینهمه جمعیت را تهدید اقتصادی اجتماعی و امنیتی نمی دانید و به
پد نفر از آنها اکتفا میکنید وای بر ما که نمایندگانی مانند شما داریم