ایتدا بروید سراغ عمده فروشان و حتی خورده فروشان واین محصول و از آنها بخواهید چگونه و با چه استدلالیر در عرض ۱۲ روز از روز جنگ با خیانت به مروم برنج هایشان را احتکار کردند . آنها را به مردم هر شهر معرفی کنند.
وقتی یک نفر صاحب ثروت و قدرت ۲۴تن برنج را احتکار کند و بعد گیر افتادن رابطه شان وارد عمل و نجاتش دهند نتیجه همین خواهد بود باید از تبعیض و رابطه و پارتی بازیها مبارزه شود در هر لباس و هرمقامی باشند. باید به محرومان جامعه و خانواده ایثارگران و جنگ که از کیان کشور جان برکف دفاع کردن حمایت شوند .
تا حالا سابقه نداشته تو این کشور قیمتی بعد از بالا رفتن پایین بیاد یا اینکه آسانسوری بالا رفته پله ای پایین،برنج عنبر بو ظرف دو سه ماه دو میلیون افزایش قیمت داشته، برنج پاکستانی از ۶۰۰هزار قبل از جنگ رسیده ب یک و ۷۰۰، بزرگواران با حلوا حلوا کردن دهن شیرین نمیشه
چرا نظارت پایینه ؟؟ برنج ایرانی ظرف ۱۰روز از کیلو ۱۷۰رسیده ب ۲۸۰چرا ؟؟؟تو این ۱۰روز که الان فصل کاشت نیس ،که بگی کود واب و نشٱ گرون شده چرا باید برنج گرون بشه بابا ۱۲روز جنگ بود زود برنج را بردین انبار؟
دستور وزیر ؟!
قطعا اون آقای وزیر نمیدونه ایران چند کیلومتر مربعه و در کجاها انسانهایی که از تمام منافع این کشور سهم دارن با چه مصیبتی در حال به اتمام رسوندن زندگی هستن
تو قلب تهران با بهترین امکانات از جیب مردم فقط به فکر منافع شخصی خودشون هستن، از سیب زمینی هفتاد هزار تومنی تا برنج دومیلیون و پانصد هزار تومنی!
با سلام کشاورزان خودشون برنج رو سر محصول نمی فروشن نگهداری می کنن بعدا با قیمت سه برابر گران تر می فروشن به مردم بیچاره برنج کالای خیلی مهمی است باید قیمتش ارزان بیاد دست مردم