به این آقا از طرف ایرانیان بگویید زیاده حرف نزن اصلأ بمب اتم هم ساخته ایم حالا چی میگی دست از پا خطا کنی استفاده میکنیم بدون اطلاع قبلی همانطور که امریکا در ژاپن از بمب اتم استفاده کرد
بابا به این امریکایی ها اعنماد کنید بدید بره .. خودشون اونقدر مرد هستن که بعد از مدتی کلا همه تحریمها را برمیدارن و هزاران تریلیارد دلار در ایران سرمایه گذاری میکنن. ... دلیلم برای این حرف چیه ؟ تجریه
این بدبختها هنوزفکر میکنن ایران همان عراقه.یا مثل عربها هستن .از بس اطلاعات علمی و تاریخی اینها ضعیف هست فکرمیکنن دارن تو هالیوود فیلم میسازن برای کل دنیاخواب دیدی خیرباشی.نکنه فکر کردی ربع پهلوی تو ایران داره حکومت میکنه که با یک اب نبات چوبی ربعپهلوی رو ترکه کنین.
دانش غنی سازی در حد صلح آمیز آن به کوری دشمنان تعطیل نخواهد شد ضمنا تحریم هایی که آمریکا ممکن است بردارد چون بدقول و فریبکار است می تواند به عناوین مختلف برگرداند چون نشان داده پایبند هیچ قانون و تعهدی نیست !!!!!!
روبیو وزیر خارجه آمریکا و اون رئیس جمهور خلاف کار ت
همه به همین خیال باشید. که ایران کوتاه بیاید .هیچ امتیازی به نمیدهد.تمام تحریم ها باید برداشته شود..