کامنت در باب چگونگی حل مشکلات و ازیاد جمعیت نوشتم منتشر نکردی. مشخص کن موافق افزایش جمعیتی یا نه؟ هر روز مطالب موافق و مخالف مختلف میذاری. افزایش جمعیت با افزایش رفاه کار سختی نیست تامین منابعش هم شدنیه اما باید براش هزینه کرد. این چی بوده که تایید نکردی؟
والدینی که می بینن بچه در یک دنیای بی آینده میخواد به دنیا بیاد با این همه دردسر، خوب کار درست رو انجام میدن.
خوب یک عده ای که دنیا به کامشان هست مثل پزشک ها و ... بچه زیاد بیارن تا خلاء جمعیتی جبران بشه.
فرض کنید در 20 سال گذشته فرزندآوری مانند دهه 50 و 60 بود و جمعیت حالا 150 میلیون نفر می شد با 85 میلیون نفر حمعیت بحران برق و آب و دراو و ..... داریم با 150 میلیون نفر این بحرن ها با چه شدتی می شد؟؟؟
متاسفانه هنوز در این موضوع فقر فرهنگی و اطلاعاتی وجود دارد .هنوز بعضی ها به بچه به چشم سرگرمی نگاه میکنند واینکه چرایی فرزند آوری .امکانات ، تربیت ،آموزش و آینده را در نظر نمیگیرند وهمان تفکر سنتی هرآنکس که داندان دهد نان دهد را دارند.انفجار جمعیت بدون در نظر گرفتن شرایط و معضل فرهنگی و آموزشی یک بیماری برای جامعه و کشور می باشد . نمونه بارز آن کشورهای آفریقایی و جهان سومی.
می شه بفرمایید زمانی که کشور ما ۳۵ میلیون نفر بود و روزانه ۳۰۰ میلیون دلار کشور درآمد داشت چرا نمی گفتند ابر بحران جمعیتی؟؟؟؟!!!! در ضمن کسانی که عرضه ندارند ابتدایی ترین و ضروری ترین نیاز های زندگی مردم را تامین کنند با چه رویی دم از افزایش جمعیت می زنند؟