برای کسانی که به ثابتی وهمفکران او که مشکلات مردم وکشور را رها کرده وبا سرک کشیدن در حالات مردم وبجای ارائه راه حل وکمک به دولت برای رفع مشکلات دنبا ل استیضاح های سیاسی کشور را فلج کنند متاسفم.چرا بزرگان کشور برخورد نمی کنند؟
سفر به قطب جنوب هم تکذیب کردید ولی آخرش گندش در اومد. آش خیلی شور شده بود. حالا ی چند روز صبر می کنیم هرچند مشخص هست که همین تکذیبیه ،خودش کذب است. آخه نامه رسمی اداری برای مسافرت شخصی چه معنی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دولت سوم روحانی هست دیگه. نه نیروگاه درست کند نه مسکن اینم ادامه همونه با وزیرانی منفعت طلب. یک میلیارد تومن هزینه سفر شخصی شده . مردم هم دارند انقد خرج کنند؟
اصلا دادن این گونه امتیازات غلط است چه به کارمندها چه وزیر و..تاسف این است که خانم وزیر حتا به فکرش نزسبده ابن رویه غلط را اصلاح کند هیچ ،خودش هم ازاین امتیاز استفاده کرده!
این لباس وزارت به ایندخاطر بر تن ایشان پوشانده شد که بگویند ما به زنها بها می دهیم و جامعه ما هم خوشحال شد. چه زن سالاری و چه مرد سالاری به جای شایسته سالاری غلط است.
این سفر 7 روزه بوده و مربوط به 6 نفر که وابستگان وزیر محترم بوده اند و خود شخص وزیر هم که گفته شده فقط یکروز در این سفر سایرین را همراهی نموده اند.
اما مطلب قابل توجه این است که چرا مسئولین اینقدر راحت سوتی میدهند در این وضعیت و اوضاع واحوال برخی از مردم بیچاره که
شاید یکبار هم به کیش یا جاهای مشابه اون نرفته اند؟ چون توانایی شون در اون حد نیست.
حداقل اینقدر تابلو عمل نمیکردیم که الان بخواهید بیانیه صادر کنید.
خدا ان شا ء الله آی کی یو عنایت فرماید به برخی آدم ها
پایین ورق رو هم یه مدیر دولتی امضا کرده!!