چرا از زمانی که گفتند احتمال دارد زلزله ای به بزرگای فلان ریشتر بیاید ساختمان ها و آسمان خراش های اینچنینی ساختید کجا یند آن مسئولان که اجاره دادید آسمان خراش بسازنند.بعضی ها هم جای دیگری را انتخاب کردند.عموم مردم گرفتار بی تدبیری مسئولان بی خاصیت شده اند.
آنچه گزارش کردید خوشبینانهترین وضعیت بعد از فاجعه بود تجربه آمدوشد لاکپشتی و سنگین پل افسریه و ترک خوردگی پل کن فهماند که هیچیک از صدها پل تهران در آنصورت قابل استفاده نیستند. همچنین بدانیم که کشوری که با استکبار جهان در ستیز باشد به هیچوجه نباید ۹۰درصد امکانات و جمعیت و اقتصاد و غیرهاش را در یک نقطه کوچک متمرکز کند. زیرا تجربه نشان داد که آمریکا به بهانه کمک آنجا را اشغال میکند. و بطور کلی تمدن ایران هم چه اسلامی و چه غیر اسلامی ناپدید خواهد شد.
سلام. معلوم نیست دوباره کجا کم آوردم موضوع زلزله را کشیدن جلو. . آخه منا سننم. مشکل باید مدیریت بشه و حل شود که این کار من و تو هم نیست. پس خواهشن رجز خواندن بگذار کنار که با این اوصاف که شما مطرح کردید وقت تنگ است.
پاسخ ها
علی
||
۱۵:۳۵ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۴
چرا اینقدر مردم میتونید این چه کمکی میکنه بجز ترس ونگرانی تو دل مرد.نکن
خدا ازت نگذره
خوب باید چکار کرد؟
اتاق امن یک اختراع بود که یکی از اتاقها تجهیز میشد برای مقابله با زلزله و احتمالا آن اتاق اهن کشی هم نیاز داشته باشد.
اساتید ساختمان ببینند طرح عملی هست ، ابلاغ کنند شاید خود مردم عده ای بخواهند اقدام کنند و شاید کمکی باشد.
کار علمی شده با توجه به نحوه گسلها و شکل و ابعادش زلزله بالای شش ریشتر در کل تهران بعید است ممکنه در بخشی از شهر چنین اتفاقی بیفتد و فاجعه ها انقدر اسف بار نیست. البته که این چیزی از بی مدیریتی مسولان کم نمیکنه ولی شما هم الکی مردمو نترسون. اگر سازه ها به دمپرهای میراگر مجهز بشن هیچ تخریبی با زلزله هفت ریشتر هم در کار نخواهد بود.
در شهر های جدید ( پرند و پردیس ) چند صد هزار خانه ساخته شده هنوز با بلوک و سفال که تحمل وزن خودش هم ندارد . با یک تکان خرد شده و بر سرو مردم فرو میریزد . ارزان سازی یعنی ایجاد بستر برای تلفات زیاد
ما همه چیزمون فدای انرژی هسته ای شد ، آخر سر هم یک ویرانه از این مملکت میمونه با دریایی از اورانیوم غنی شده!! و شاید بمب اتمی ولی دیگه کشور و مردم سالمی وجود نداره