شما اگر بازار را میشناسید پس برای خارج کردن ترکیه از بازار شما هم دمپینگ کنید ولی اشکال اینجاست که ما نهاده های دامی را با ارز حمایتی به مرغدار میدهیم و او با دلار آزاد آنرا صادر میکند و امیدواریم حداقل درآمد حاصل از صادرات به مملکت باز گردد.
ترکیه کشوری هست که یارانه نداره هم چی گرونتر از ایرانه دستمزد انرژی مواد اولیه و... ضمنا شرکتهای کشورهای دیگه از جمله ترکیه اکثرا خصوصی هستند و یک شرکت خصوصی هیچگاه به ضرر خودش عمل نمیکنه.
عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد همون صادرات نشه خیلی خوب میشه بازار داخل گرانتر نمیشه... خدا فقط به فکراین مردم گرانی زده ی فقر زده هستش البته یه مساله هم هست کیفیت مرغ های ایرانی ضعیف هستش
ایشان درست میفرماید در کسب کار آهن آلات چنین اتفاقی می افتد طرف قیمت خرید کارخانه مثبت هزینه بدون سود اعمال فروش می کند تا بتواند خود را در بازار معرفی موجه انجام بدهد بعد چند صباحی که جا افتادن سود شأن را اعمال می کنند