به نظر من بهتر انحلال رو از مقاطع تحصیلی حذف کنیم بهتر باشد، به نظر من اول مقطع دبستان رو حذف کنیم تا کودکانمان به محض رسیدن به سن 7 سالگی به راهنمایی بروند یک 10 سالی به این منوال بماند اگر دیدیم جواب داد که حتماً جواب میده دوران راهنمایی و دبیرستان را همزمان حذف میکینم چون تا اون موقع کنکور هم دیگه حذف شده برو بچ یه دفعه میرن دانشگاه، انرژی هستهای حق مسلم ماست.
ناشناس
|
|
۱۵:۳۲ - ۱۳۸۹/۰۸/۱۱
1
45
پاسخ
اینجا کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ناشناس
|
|
۱۵:۵۲ - ۱۳۸۹/۰۸/۱۱
1
57
پاسخ
خدا به داد این مملکت برسد
احسان
|
|
۱۵:۵۶ - ۱۳۸۹/۰۸/۱۱
0
56
پاسخ
دوستان تابناک، دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ایران امروز هم در سکوت کامل رسانه ای در محل دانشگاه به تحصن پرداختند. اونها به طور کامل از سر دادن شعار های سیاسی خودداری می کنن و متینانه فقط و فقط به مطالبه دانشگاه از دست رفتشون مشغولن. شما رو به خدا در روزهای بعد خبرنگارانتون رو بفرستین به اونجا و گزارش های مفصل تهیه کنید. به خدا قسم این همه استعداد اگر سرخورده بشه دیگه جبران شدنی نیست. شما رو به پای این قضیه لااقل شما بایستید تا شاید اوضاع دگرگونه بشه. این دیگه بحث سیاسی نیست که بخوایم توش محافظه کاری کنیم.
ناشناس
|
|
۱۶:۰۷ - ۱۳۸۹/۰۸/۱۱
56
6
پاسخ
انحلال نه ادغام ادغام ادغام
س ش
|
|
۱۶:۴۳ - ۱۳۸۹/۰۸/۱۱
1
77
پاسخ
ناراحت نباشید از برادران چینی و روسی بعنوان پزشک وارداتی می توانید استفاده کنید . تمام دنیا بدنبال افزایش مدرسه و دانشگاه هستند ما بدنبال کاهش و حذف آنها ، آیا این فتنه است یا حفظ سرمایه های علمی داخل کشور ، حالا مردم گاز ، یخچال و... نخرند دانشگاه هم نروند خوب یکباره بگویید مردم زودتر بمیرند نیز بد نیست