 ببینیم با بزرگانی چون فردوسی و خیام چه کردیم.. و آنها با مولانا چه کردند.. مولانا جهانی شد.. و قونیه زیارتگاه..
 							 							ببینیم با بزرگانی چون فردوسی و خیام چه کردیم.. و آنها با مولانا چه کردند.. مولانا جهانی شد.. و قونیه زیارتگاه.. 							 						 ای خدا مغول کجا و ابن سینا و ابوریحان کجا ... . عجب!
 							 							ای خدا مغول کجا و ابن سینا و ابوریحان کجا ... . عجب! 							 						 اساس حرف درست است چون بیشبر خاور میانه از جمله آناتولی (بجز دوران حکومت عثمانی) جزئی از ایران بودهاند.هر قدر هم ترک ها خود را جدا بدانند تحت تاثیر عمیق فرهنگ ایرانی هستند.
 							 							اساس حرف درست است چون بیشبر خاور میانه از جمله آناتولی (بجز دوران حکومت عثمانی) جزئی از ایران بودهاند.هر قدر هم ترک ها خود را جدا بدانند تحت تاثیر عمیق فرهنگ ایرانی هستند. 							 						 جمهوری ترکیه 100 پیش تشکیل شد بر محوریت ترکی (آتاترک) قبل از آن عثمانیها با چند ملیت ( عرب/فارس/مغول/ازبک و..) بودن که امپراتوری شکست خورده محسوب می شدن تاریخ پیدایش عثمانی هم بیشتر از 7 قرن نیست تازه ابتدای تشکیل هم (عثمان اول) منطقه ای  بسیار کوچکتر از ترکیه فعلی داشتن ولی بعد از چند قرن!!! با کشتار و نسل کشی یونانیان ارامنه و آشوریان کشور گشایی کردن درست مثل همین اشغال سوریه در حال حاضر!
 							 							جمهوری ترکیه 100 پیش تشکیل شد بر محوریت ترکی (آتاترک) قبل از آن عثمانیها با چند ملیت ( عرب/فارس/مغول/ازبک و..) بودن که امپراتوری شکست خورده محسوب می شدن تاریخ پیدایش عثمانی هم بیشتر از 7 قرن نیست تازه ابتدای تشکیل هم (عثمان اول) منطقه ای  بسیار کوچکتر از ترکیه فعلی داشتن ولی بعد از چند قرن!!! با کشتار و نسل کشی یونانیان ارامنه و آشوریان کشور گشایی کردن درست مثل همین اشغال سوریه در حال حاضر! 							 						 آفرین تابناک.  ایل های مغول سلجوقی را خوب گفتی
 							 							آفرین تابناک.  ایل های مغول سلجوقی را خوب گفتی 							 						 کاش ترکیه هم ۴ تا فیلسوف و دانشمند و شاعر داشت که ما میتونستیم بدزدیم لامصبا هیچی ندارن
 							 							کاش ترکیه هم ۴ تا فیلسوف و دانشمند و شاعر داشت که ما میتونستیم بدزدیم لامصبا هیچی ندارن 							 						 اینایی که گفتند اصالت ترکی دارند. ابوریحان ارتباطی به ایران نداره.
 							 							اینایی که گفتند اصالت ترکی دارند. ابوریحان ارتباطی به ایران نداره. 							 						 چون نیک نظر کرد و. خویش بر آن دید
 							 							چون نیک نظر کرد و. خویش بر آن دید  اونموقع مرزی وحود نداشت بنابراین خیلی هم بی ازتباط نمیگه
 							 							اونموقع مرزی وحود نداشت بنابراین خیلی هم بی ازتباط نمیگه 							 						 اینها اینقدر پررو هستند که فردا می گن سقراط، افلاطون، شکسپیر، نیچه و ... هم مال دهات آناتولی بودن!
 							 							اینها اینقدر پررو هستند که فردا می گن سقراط، افلاطون، شکسپیر، نیچه و ... هم مال دهات آناتولی بودن!