در هر کشوری که شایسته سالاری رخت بربندد و بایسته سالاری حاکم شود؛ آن کشور هرگز به پیشرفت نخواهد رسید.
سال هاست که بایسته سالاری منجر به بحران های کنونی شده است. پس انتظار معجزه ناگهانی از آقای پزشکیان کاری است بیهوده. هر چند وی می کوشد تا مشکلات را حل کند.
این دولت هم مثل دولتهای قبلی وعده داد با وام های نجومی و سود ناچیزی که بانکها به خودشون میدن و مردم عادی و نیازمند دستشون به این وامها نمیرسه مقابله کنه اما مثل اینکه هیچ دولتی توانایی و اراده ای برای مبارزه با همچین فساد عظیم و آشکاری نداره
یه کارمند معمولی بانک پس از چند سال میتونه براحتی صاحب خانه چند ده میلیاردی و ماشینهای لوکس بشه اما چرا بقیه مردم نمیتونن
بله درست است ، در وزارت ارتباطات هم این بابا را وزیر کردن که هنوز نمی داند کجا آمده و کار را برون سپاری کرده ، حتی نتوانسته با مجموعه ارتباط برقرار کند چه برسد که کاری کند ، انتصاب ایشان هم کاملا سفارشی و مبنی بر داماد بودن یکی از آقایان است واحدهای نظارتی هم که تعطیلات هستند .
چرا نباید گروه یا جایی یا حزبی بتوانند وعده ها و عملکرد یک ریس جمهور رو زیر سوال ببرن....این یعنی نعل وارونه و فریب یعنی راهنمای راست بزنی و به چپ بپیچی .....کجا بود که قفس قفس می گفت و میله های قفس رو فیلترینگ می نامید؟؟؟/؟//
سال هاست که بایسته سالاری منجر به بحران های کنونی شده است. پس انتظار معجزه ناگهانی از آقای پزشکیان کاری است بیهوده. هر چند وی می کوشد تا مشکلات را حل کند.