وقتی توانایی خواندن دروس پزشکی را داره و میتونه حتی در رشته پزشکی موفق باشه ، چرا بی جهت به مبینا حمله میکنید ؟؟؟ حال اگر مبینا در رشته پزشکی دانشگاه آزاد و با پول درس میخواند باز اینطور به ایشان حمله ناجوانمردانه میکردید؟ ؟؟ در ضمن مگه همه دانشجویان پزشکی واقعا" برای طبابت این رشته را انتخاب کرده اند یا برای پول بیشتر در آوردن این رشته را انتخاب کرده اند؟؟؟
ناشناس
|
|
۲۰:۴۲ - ۱۴۰۳/۰۸/۰۲
1
7
پاسخ
چه منطق و استدلالی دارین شماها
بی قانونی در هر سطحی مساوی است با ضربه شدید به کشور چه مبینا باشه چه دانش اموز
ناشناس
|
|
۲۱:۰۵ - ۱۴۰۳/۰۸/۰۲
3
3
پاسخ
تابناک بیشتر از همه این خانم رو تخریب کرد
یادمون نرفته
ناشناس
|
|
۲۱:۲۲ - ۱۴۰۳/۰۸/۰۲
2
6
پاسخ
به خانم نعمت زاده هم سهمیه رشته تربیت بدنی با قول استخدام در وزارت ورزش بدهند تا تجربیات و مهارتش رو به علاقمندان تکواندو انتقال بده
درخواست ایشون فرصت طلبی و سواستفاده بود، الان همه مدال آوران المپیک باید سهمیه پزشکی و مهندسی بگیرن؟!!
ناشناس
|
|
۲۱:۴۸ - ۱۴۰۳/۰۸/۰۲
0
9
پاسخ
درخواست مبینا غیرمنطقی و ناعادلانه بود. سعی نکنید در این اشفته بازار آن را توجیه کنید.
ناشناس
|
|
۲۲:۱۲ - ۱۴۰۳/۰۸/۰۲
0
7
پاسخ
حالا به زور اینو بکنید تو دله جامعه پزشکی. تموم شد ول کنید
ناشناس
|
|
۲۲:۲۰ - ۱۴۰۳/۰۸/۰۲
0
8
پاسخ
المپیاد علمی فرق داره با ورزشی
ناشناس
|
|
۲۲:۳۴ - ۱۴۰۳/۰۸/۰۲
6
3
پاسخ
در کشوری که سهمیه بندی فاجعه بار کنکور پزشکی و غیر پزشکی راه رو برای کم دانشان غیر مستعد ناتوان باز میکنه و با درصدهای خجالت أور قبولی پزشکی و دندانپزشکی و مهندسی و پرستاری و ... داریم آدم منطقی نباید مخالف ورود قهرمان المپیک که قهرمانی در اون نیاز به اراده و برنامه ریزی و پیگیری و توان بسیار زیادی همراه با هوش هیجانی بالا داره باشه.
اگر هیچ سهمیه ای نبود اگر هیچ رانتی نبود اونوقت مخالفین حق کامل مخالفت داشتند . تازه بنده خدا گفته اجازه بدید برم پزشکی بخونم نگفته مدرک پزشکی بهم بدید . ببینید چقدر آدم بی سواد رانتخوار اطرافتون دارند با مدرک و بی مدرک با جان مردم زندگی میکنند ؟ روغن بنفشه و ... یادتون رفته؟
ناشناس
|
|
۲۲:۳۴ - ۱۴۰۳/۰۸/۰۲
1
7
پاسخ
درخواست بسیار نابجا و نامعقولی بود
هیچ توجیهی هم قابل قبول نیست
تمام
ناشناس
|
|
۲۲:۴۹ - ۱۴۰۳/۰۸/۰۲
1
3
پاسخ
آیا بهتر نیست این دختر جوان و با استعداد برای نشان دادن شایستگی اش در تحصیل، مثل ورزش، یکسال وقت بگذارد و با پشتکار مثال زدنی اش درس بخواند و خودش را برای کنکور سال آینده آماده کند؟ چه بسا با امتیازی بالا بتواند در رشته ای که مورد دلخواهش است پذیرفته شود و پیروزمندانه به همه ثابت کند که با تکیه بر استعداد و توانائی هایش به آنچه که آرزویش هست رسیده و به تمام حاشیه پردازی،ها پایان بدهد.