محسن
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۶:۵۶ - ۱۳۸۹/۰۸/۰۲
چرا این خبر الان باید اعلام بشه و چرا مسئولین صداشون در نمیاد ؟
چرااااااااا ؟ فقط بلدن آمریکایی و انگلیسی لب مرز بگیرن و برا خودشون جنجال درست کنن ؟ آیا به فکر شهروندان خودمون نیستند ؟ کو اقتدارتون در منطقه ؟!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۰۳ - ۱۳۸۹/۰۸/۰۲
عجله نکنید باید موضوع کاملا روشن شود جو گی نشید
sina
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۲۱ - ۱۳۸۹/۰۸/۰۲
عيب نداره كمك كنيد به كشورهاي همسايه . به جاي شعاردادن عمل كنيد اقايون مسئول
سلمان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۲۱ - ۱۳۸۹/۰۸/۰۲
بجای نظر دادن و انتقاد غیر سازنده سریعا وزارت خارجه وارد عمل شود و تکلیف این عزیزان را روشن نماید. مامورین گارد ساحلی ایران نیز اقدام به مراتب خشن تر با ماهیگیران قطری داشته باشد تا دستگاه دیپلماسی قطر وارد قضیه شود.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۲۷ - ۱۳۸۹/۰۸/۰۲
شما چرا كوهنوردهاي آمريكايي را گروگان گرفتيد؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۳۶ - ۱۳۸۹/۰۸/۰۲
با سلام.
واقعاً هر از چند گاهی شنیدن پیش آمد اینجور مشکلات برای هموطنانمون در خارج از کشور و عدم پیگیری مناسب از طرف سفرا و نمایندگان رسمی کشورمون باعث ناراحتی بسیاری میشه و همیشه این سوال برامون پیش میاد که وظیفه اصلی نماینده های ما در دیگر کشورها آیا چیزی جز رسیدگی به امور هموطنانمون هست؟
مقایسه روش برخورد سفارتهای کشورهای خارجی در ایران با موارد مشابه این نکته رو روشن میکنه که ما چقدر برای عزت و حقوق شهروندانمون در سرتاسر دنیا بی تفاوتیم.البته این رو هم نباید فراموش کرد که در اینجور مواقع رسیدگی به حقوق هموطنانمون وجه المصالحه روابط بین کشورها می شه.اما نمیدونم چرا همیشه این کوتاه اومدن از طرف ما ایرانیها صورت میگیره و آیا اگه این اتفاق برای قطری ها افتاده بود آیا برخورد اونها هم شبیه دولتمردان ما بود؟
farhad
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۳۶ - ۱۳۸۹/۰۸/۰۲
lحقارت حقارت و حقارت كو آن اقتدار ما كه نمبينيم با حلوا حلوا گفتن كه دهن شيرين نمي شه.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۵۷ - ۱۳۸۹/۰۸/۰۲
اگر دولت براي اين افراد ارزشي قائل بود حتما پيگيري مي كرد. متاسفم كه رئيس جمهور ما به جاسوسان انگليسي كه وارد ايران شدند هداياي گرانبها تقديم كرد ولي براي ماهيگيران ايراني ارزشي قائل نشد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۲۱ - ۱۳۸۹/۰۸/۰۲
کشور دوست وبرادر قطر
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۴۲ - ۱۳۸۹/۰۸/۰۲
وزیر خارجه محترم پس کجا تشریف داری بخواب ما بیداریم چه بگیم از این دل پر از ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نظرات بیشتر