هویت مستقل ندارند و می خواهند همیشه ازشون تعریف کنند. اگر محکوم کنند خارج نشیها و مخالفین داخلی بهشون حرف می زنند. گوشه نشینی و سیو(save) منافع!
سام
|
|
۱۹:۲۵ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۵
20
6
پاسخ
چون کاسب اند ...
ناشناس
|
|
۱۹:۲۶ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۵
6
23
پاسخ
کار خیلی خوبی می کنن سکوت می کنن
ناشناس
|
|
۱۹:۳۰ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۵
5
13
پاسخ
دلیلش کاملا مشخصه. ما جامعه را طوری دو قطبی کردیم که هیچکدام از طرفین نمی تونن ابراز احساسات واقعی بکنند .
از حرف یا عمل حق که از هر طرف باشه دفاع کنند فحش می خورند .
مهم حق و حقیقت است که اینور آب یا اونور آب، انقلابی یا غیرانقلابی، مذهبی غیر مذهبی و غیره نداره ولی متاسفانه دستگاه تبلیغاتی هم ضد انقلاب و هم صدا و سیمای جمهوری اسلامی طوری رفتار می کنند که سلبریتی ها و افراد مشهور می ترسند اظهار نظر کنند حتی اگر قلبن مخالف یا موافق چیزی باشند .
ناشناس
|
|
۱۹:۳۱ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۵
8
10
پاسخ
لابد قدرت تحلیل ندارن
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۶:۴۳ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۸
تلخند عالی بود
ناشناس
|
|
۱۹:۳۸ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۵
6
21
پاسخ
واقعیت جامعه است
مردم راهشان را با مسئولین کشور جدا کرده اند
امیر
|
|
۱۹:۴۳ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۵
18
4
پاسخ
- حمایت از مظلوم و مخالفت با کشتار سبعانه کودکان و زنان مظلوم فلسطین و محکوم کردن بمباران مدرسه و بیمارستان و مسجد و کلیسا و غیره به هیچوجه ربطی به ازادی بیان در ایران و حق اعتراض و ... ندارد .
این به فطرت آدمیزاد بر می گردد .
ناشناس
|
|
۱۹:۴۴ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۵
4
22
پاسخ
چون دراجرای طرح خالصسازی به هیچکسی رحم نکردید
همه قلمها را شکستید....
ناشناس
|
|
۱۹:۴۹ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۵
17
6
پاسخ
اینها فقط پول و شهرت را می شناسند
امیر
|
|
۲۰:۰۲ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۵
19
10
پاسخ
نگران گرین کارت و سفر به اروپاشون هستند که نکنه اونجا سؤال پیچ بشن.