در جنگ جهانی دوم وقتی کشور لهستان بین آلمان و شوروی تقسیم شد چند صد هزار نفر از مردم جنگ زده لهستان که آواره جنگ شده بودند، کشور عزیزمون ایران با آغوش باز همه این اسیران و جنگ زده های لهستانی رو با آغوش باز پذیرفتیم و ازشون مهمان نوازی کردیم. اما پس از خاموش شدن شعله های جنگ جهانی دوم. یعنی چهل سال پس از این جنگ خانمانسوز پس از حمله صدام دیوانه با حمایت آمریکا و غرب و شوروی. متاسفانه همین کشور لهستان که ما در جنگ جهانی به مردمش پناه داددیم و ازشون پذیرایی کردیم جزو 10 کشوری بوده که بیشترین کمک رو به رژیم جنایتکار صدام کرده. واقعا جای تأسف و تأمله
سلام
من سن و سالم قد میده که آمار و ارقام اون دوران رو برا شما یادآوری کنم که در گزارش بالا نیومده و همیشه در اخبار و جراید میگفتن. اونم نفرات و کمک های بی انتهای مالی کشورهای عرب حوزه خلیج فارس و در راس آنها عربستان سعودی بود. از صدام بعنوان رهبر و سردار اعراب در مقابل ایران نام میبردن.
تنها نفری که خودش از رهبران عرب بود و یکه و تنها اجماع اعراب در مقابل ایران را می شکست و همیشه از حق دفاع میکرد مرحوم حافظ اسد رئیس جمهور سابق سوریه بود.
خسته نباشید
آلمان رو جا گذاشتید
آلمان طی دوران جنگ تحمیلی ساخت تأسیسات «سعد ۱۶» و قطعات کارخانه شیمیایی سامره را در اختیار رژیم بعث عراق قرار داد و ضمن آن نیز در زمینه صنایع موشکی با بغداد همکاری کرد.
روس ها در هیچ مقطع تاریخی دوست ما نبودند
جنایتی که در تبریز زمان مشروطیت کزدتد هیچ موقع فراموش نخواهد شد
دلاورمرد تبریز ستارخان چقدر از دست روس ها خون دل خورد .
باید پذیرفت عملا هیچ کشوری دوست، کشور دیگر نیست.
فقط برحسب منافع شون دوستی یا دشمنی می کنن.
آنچه مسلم هست، باید قوی و مقتدر باشی، متحد در داخل و متکی به خود.
تا یک عده از روی نیاز دوست ات باشند، یک عده از سر ترس، از دشمنی و ضربه ی آشکار منصرف بشن. راه دیگه ای هم نیست.
ایران همیشه در طول تاریخ دوست واقعی بقیه بوده ولی دوست واقعی نداشته...
... این طبیعی بود که ارتش صدام برای ادامه جنگ به تجهیزات شوروی بیشتر متکی بود تا سلاح های غربی ...
اساسا حمله عراق به تحریک آمریکا و اعراب صورت گرفت و تمام ماهواره های غربی در اختیار عراق بود
از همه بدتر جنگ افزارهای شیمیایی که صدام از آن برای فرار از شکست استفاده کرد هدیه کشور آلمان بود و انواع جت های جنگنده فرانسوی و موشک های آنها ...