۳۰سال پیش نانهارنگ گندمی داشتند ولی العان همه پزشکان متخصص طب سنتی اعلام کردندبه دلیل گرفتن سبوس گندم آردهابیخاصیت شده اندوفقط شکم پرکن هستند.مردم هم دلشان خوش هست که چه نان سفیدی میخورندنمیدانندباعث دیابت ودههابیماری همین آردسفیداست
خسرو
|
|
۱۱:۳۵ - ۱۴۰۳/۰۶/۲۰
0
1
پاسخ
دلیل گرانی نان اینه که اکثر نانوایی ها اجارهای هست،ماهی 50میلیون تا100میلیون،ادم هست که 4تا7نانوایی دارد و اجاره داده،مشکل اصلی نان مافیای نان است و بس.
شهروند
|
|
۱۲:۰۳ - ۱۴۰۳/۰۶/۲۰
0
0
پاسخ
شرایط نگهداری گندم ها هم بهداشتی نیست معلوم نیست شاید کپک هم بزنه من در ترکیه نان خوردم نه نفغ میکنی سریع الهضمه نه یبوست میگیری
رضا
|
|
۱۲:۵۴ - ۱۴۰۳/۰۶/۲۰
0
0
پاسخ
پزشکیان وگرانی نان، منم امروزسرصف نونوایی فهمیدم. علی برکت الله.
ناشناس
|
|
۱۱:۴۱ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۰
0
0
پاسخ
از ما گفتن ولی همین قضیه نان خیلی برای بالایی ها گران تمام خواهد شد