با سلام
خداوند روح ایشان و همه خدمتگذاران به اسلام وانقلاب خصوصا این شهید والا مقام و همه شهدای را با آقایشان ابا عبداله محشور کند.
ناشناس
|
|
۱۹:۰۶ - ۱۳۸۹/۰۷/۲۶
0
1
پاسخ
درودخدابرارواح پاك همه شهدا
مهدی صانعی
|
|
۱۹:۲۹ - ۱۳۸۹/۰۷/۲۶
1
0
پاسخ
سلام. با تشکر از مطلب خوبتون! منتها یه اشکال داشت. من پژوهشگر تاریخ دفاع مقدس هستم و اتفاقاً همین چند وقت پیش روی عملیات والفجر 3 و نیروهای خراسانیاش کار کردم. مطمئن هستم که سرهنگ جاسم، به دست شهید شوشتری کشته نشد؛ بلکه ایشان زخمی شده بود و به اورژانس عقب منتقل شده بود. بعد از مدادوای سرپایی و... و در حال انتقال به عقب، خودکشی میکنه! این اشکال کوچک، به بزرگی و شأن کار شما ضربهای نمیزنه اما در صورت امکان، اصلاح بفرمایید.
ناشناس
|
|
۱۹:۳۹ - ۱۳۸۹/۰۷/۲۶
0
1
پاسخ
قفل ریاست دنیا را از پای بازکن تا شایسته پرواز شوی
ناشناس
|
|
۱۹:۴۴ - ۱۳۸۹/۰۷/۲۶
0
1
پاسخ
از درگاه خداوند متعال علو درجات شهید شوشتری را خواهانم . شهید بزرگواری که همچون پدری مهربان سربازان را به آغوش می کشید وتمام درجات نظامی در مقابل تواضع آن عزیز بسیار ناچیز بود .
رضا بهشتی
|
|
۲۰:۴۴ - ۱۳۸۹/۰۷/۲۶
0
1
پاسخ
درود بر این سردار شهید ایران و درود بر قهرمان بزرگ جنگ که بدون سعی در بزرگنمایی خودش، خالصانه و صمیمی یاد دلاوران و خاطره جان برکفان را گرامی مینهد.
ناشناس
|
|
۲۱:۲۵ - ۱۳۸۹/۰۷/۲۶
1
0
پاسخ
خداوند شهدا در پیش خود دارد اما شما هم بسیار احمقانه فکر میکنید فامیل نزدیک صدام در مناطق عملیاتی بودهاند خیر اینطور نیست به مردم دروغ نگویید