حالا همشون یه طرف همتی هم یه طرف آخه وزارت حساس ومهم اقتصاد همتی هیچ کس باسوادتر وبهتر وکارآمدتر نبود
ناشناس
|
|
۰۲:۴۵ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۲
0
2
پاسخ
بجز همتی که ناموفق بوده و وزیر پیشنهادی علوم که غیر مرتبط هستش بقیه بد نیستند. توکل بخدا
کوروش
|
|
۰۵:۰۵ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۲
1
2
پاسخ
با یک دید کلی به نظر میاد، دکتر پزشکیان افراد متخصص و تحصیلکرده و با تجربه را در کابینه پیشنهادی وارد کرده، امیدواریم مجلس محترم همین کابینه را تایید کنند، تا هر چه سریعتر دولت کار را شروع کند.
ملت خواهان زندگی نرمال و حل مشکلات مشیعتی و اقتصادی هستند،
هدف اساسی و اورژانسی دولت جدید بایست بهبود و حل مشکلات عدیده بحران گرانی و تورم باشد، موفقیت دولت و استقبال مردم به نتیجه عملکرد دولت بستگی به حل این بحران دارد.
ناشناس
|
|
۰۶:۳۳ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۲
3
1
پاسخ
وزارت راه دارن میدن به این خانم. واقعا جای بسی تاسف
ناشناس
|
|
۰۶:۳۹ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۲
2
0
پاسخ
وزیر صمت و وزیر راه اصلاً در اندازه وزارت نیستند. شاید در حد معاونت تخصصی خوب باشند اما با توجه به ابعاد این دو وزارتخانه قطعاً افراد موفق که هیچ حتی افراد نسبتاً موفق هم نخواهند بود.
ناشناس
|
|
۰۷:۰۹ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۲
2
1
پاسخ
رییس جمهور خوبه شجاع باشه متاسفم رای دادم
ناشناس
|
|
۰۹:۱۸ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۲
1
0
پاسخ
احسنت. بیاییم برای موفقیتشون دعا کنیم و از خدا طلب خیر کنیم تا در خدمت به مردم و کسب رضای الهی موفق باشند.