سلام! به کجا چنین شتابان!؟ ظریف گفت اافرادی که در کارشناسی وارزیابی تیم ها امتیاز می گیرن، سن شون زیر ۵۰ساله، زن باشند، از اقلیت ها باشند، سابقه وزارت و مدیریت در دستگاههای دولت های گذشته رو نداشته باشند! بفرمایید جناب دکتر عارف با کدامیک از این معیارها سازگاری داره و مشمول این امتیازات میشه!؟ لطفاً هیجانی حرف نزنیم و قضاوت نکنیم!؟
تا باد چنین بادا...
رئیس جمهور انتخاب کردین،حالا هرچی بشه باید با دل و جون قبول کنین و ناراحت هم نشین...انتخاب خودتونه،میتونستین گزینه بهتری انتخاب کنین
ببخشید که آقای دکتر پزشکیان برای،انتخاب معاون اولش از بعضی ها اجازه نگرفت،عزیز برادر شورای راهبردی هم برای،انتخاب وزرا برای معرفی به مجلسه انتخاب مشاوران و معاونت ها با نظر خود رئیس جمهوره،البته اگر آقای زاکانی را برای معاون اولی انتخاب میکرد بهتر نبود.
سلام خدمت دوستان
اینکه از علم و تجربه افراد صاحب تجربه استفاده شود عین عقلانیت است ولی انتظار این است که کنار این افراد جوانان متعهد و مستعد قرار گیرند تا انشاالله در آینده سکان دار این جامعه باشند