دوستت دارم سردار عشق .يادم نميرود رشادتهايت را درشناسايي مواضع دشمن ودرهم كوبيدن آن . پاينده باشي (بسيجي جانباز )
ناشناس
|
|
۱۲:۴۹ - ۱۳۸۹/۰۷/۲۱
2
0
پاسخ
سواي ساير مسائل از صراحت لهجه و صداقت در گفتار شما ممنونم
ناشناس
|
|
۱۴:۵۵ - ۱۳۸۹/۰۷/۲۱
0
0
پاسخ
حقوق بنده در ماه گذشته كمي بيشتر از يك ميليون تومان بود كه بايد اعتراض كنم زيرا بايد حدود يك ميليون و 200 هزار تومان دريافت ميكردم. 300 هزار تومان نيز از دانشگاه دريافت ميكنم.
حدود 3 ميليون تومان حقوق رسميام بود و بيش از يك ميليون تومان حق خانواده پرداخت ميشد كه اين وجه يك سال و نيم دريافت نشد و اين حقوق بايد علاوه بر هزينه زندگي، هزينه رفت و آمد به كشور را هم در بر ميگرفت.
حسيني
|
|
۱۵:۰۹ - ۱۳۸۹/۰۷/۲۱
0
0
پاسخ
البته حقوق دريافتي در كرواسي بيش از دو ميليون تومان آن بابت هزينه هاي زندگي از قبيل اجاره منزل و هزينه هاي زندگي خرج ميشده و مابقي آن هم در طول مدت اقامت هزينه رفت و آمد به ايران و هزينه هاي ديگر ميشده كه حاج حسين الله كرم و يا خبرنگار به آن اشاره نكرده اند .. درسته؟
ناشناس
|
|
۱۵:۴۵ - ۱۳۸۹/۰۷/۲۱
1
0
پاسخ
از صداقتشان ممنونم
توي اين جامعه پر از ...و تعارف !!!
ناشناس
|
|
۱۵:۵۷ - ۱۳۸۹/۰۷/۲۱
1
1
پاسخ
خواندن این سطور شاید بتواند گوشه ای از صداقت و زلالی این مرد را نشان دهد. اما وقتی از نزدیک با این مرد برخورد می کنی آن وقت به عظمت روحش پی می بری. چقدر در این سالها چه از سوی دشمنان و چه دوستانش به وی جفا رفته است.