خدا رحمت کنه پدرم را همیشه میگفت خورشید خودشو نشون میده و ابر وباد موندنی
نیستند پزشکیان به فرموده رهبر کمک کنید ودعای خیر کنید واز وزرا اصلی مورد رای اعتماد مجلس دفاع کنید آن چیزی که فهمیدم این انقلاب را خدا زیر نظر دارد وتا حالا
نگهداشته و.............
سلام و عرض ادب خدمت آقای دکتر قالیباف که من خودم به شما رای دادم چون شما را شایسته تر و اصلح از بقیه می دانم از شماخواهش می کنم که هیچ کدام از اسامی رو عدم رای اعتماد ندهید و همه را تایید کنید تا مردم یاد بگیرن که چه کسی به دردشان می خورد و چه کسی شایستگی ریاست جمهوری را دارد برای ۴ سال اینده
بیچاره روحانی که از یک طرف در دوره دوم کم شانسی آورد و با پدیده ای به نام ترامپ و هم زمان شیوع کرونا مواجه شد و از طرف دیگر چوب بی اختیار بودن رئیس جمهوری در مقابل نهادهای پر قدرت خارج از دولت را خورد. بعد از برجام یادتون هست که روحانی صحبت از برجام دو و سه کرد ولی بلافاصله حمله ها شروع شد و کاری کردند که برجام یک هم با شکست مواجه شود. شما چهار سال دور اول روحانی رو با سه اول این دولت مقایسه کنید و بعد قضاوت کنید.
الفاتحه!
اکثر اینها امتحان پس داده اند. مثلاً آخوندی خود عامل ویرانی مسکن و وضعیت کنونی مسکن است حال تصور کن بخواهد بیاید و مشکل کنونی مسکن را حل نماید چه شود!
و همینطور دیگران که برای نوشتن اش مثنوی هفتاد من کاغذ نیاز است!