چرا در اپلیکیشن های ضد انقلاب مثل تلگرام (عامل گرانی دلار در سال 96) و اینستاگرام (عامل اغتشاشگر) و واتساپ (عامل بر هم زننده ی بنیان خانواده) برای ایشان تبلیغ میکردند ؟
مگه اینها بد نبودند و فیلتر ؟ پس اونجا چکار میکردید ؟
آقای جلیلی سال هاست که با پشتکار مشغول کادرسازی و تبلیغ در بدنه مذهبی جوانان است. در این میان نمیتوان از تبلیغات همفکران قدرتمند ایشان در صداوسیما طی سالیان گذشته و خصوصا در ایام انتخابات صرف نظر کرد.
ستاد جلیلی از میزان رای ایشان در شهرهای بزرگ مطمئن نبود لذا با هماهنگی برنامه ریزی شده با ایدئولوگ هایش در حوزه های علمیه در ایام نزدیک انتخابات مبادرت به اعزام گسترده طلاب به روستاهای دور و نزدیک کردند که منجر به تقویت زیاد سبد رای ایشان شد. لکن آنچه رای او را همیشه شکننده و غیرقابل پیش بینی میکرد مفهوم نبودن ژرفای اندیشه جلیلی برای بدنه متوسط جامعه بوده و هست. این در حالی ست که تعداد زیادی از کارشناسان اقتصادی و سیاسی نیز از درک تعابیر پیچیده برنامه های جلیلی اظهار عجز میکردند.
از طرف دیگر ملموس ترین مقیاس برای توده مردم، مقایسه توان خریدشان با ابتدای دولت سیزدهم بود. به عنوان مثال: افزایش قیمت گوشت از ۵۰ هزار تومن به بیش از ۷۰۰ هزار تومن، حبوبات از ۱۲ هزار تومن به ۱۲۰ هزار تومن و ...... حاکی از بیش از 10 برابر شدن قیمت ها بود که این امر مفهوم ترین میزان برای محک زدن صداقت نامزدها بود و هست.
از سوی دیگر پس از مناظرات آنچه کفه رای مردم را به سوی پزشکیان چرخاند، هجوم همه جانبه، هدفمند و برنامه ریزی شده اکثر کاندیداها (با تعابیری دور از اخلاق) به پزشکیان بود. صداوسیما هم که سعی داشت این هجوم را کاملا پوشش دهد و شکست و انفعال پزشکیان را مقدمه باخت او در روز انتخابات کند، ناخواسته از پزشکیان چهره مظلومی را نشان داد که در مقابل هجمه بداخلاقان، بزرگوارانه غمض عین میکند.
به هر تقدیر آنچه مسلم است جلیلی و همفکران او، راه پیموده شده شان را با قدرت ادامه خواهند داد لیکن جلیلی با تفکرات منحصر بفردش بارها نشان داده که توان همفکری و سازگاری فقط با همفکرانشان است و بس! و هیچ سلیقه و قرائت دیگری را تحمل نخواهند کرد، لذا مسلم است که ظرفیت جلیلی منحصر به حضور در انتخابات به عنوان یک بازنده همیشگی است.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۹:۲۰ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۴
همزمان با آن اقداماتی که شما ادعا دارید جلیلی و یارانش انجام داده اند (مطمئناً اکثر موارد را انجام داده اند و شاید هم بیشتر) و خیلی زودتر از جلیلی و یارانش، اصلاحاتی ها و یارانشان در حال کادر سازی، تبلیغات، آموزش، جلب هوادار و حامی بودند؛ از آقای حجاریان و یارانشان (که اکثر یارانش الان در خارج کشور به سر می برند) تا ظریف و جهرمی و پدر خوانده هایی چون موسوی خوئینی ها و خاتمی. در نهایت شبکه های بی بی سی ، ایران اینترنشنال، من و تو، صدای آمریکا، سلطنت طلبان، منافقین و... همه و همه برای سوق دادن آرای مردم به سمت
اصلاحاتی ها (سرمایه های نتانیاهو در ایران) . تلاش کرده و می کنند. در این آوردگاه جلیلی و یارانش در برابر پزشکیان و جبهه اصلاحات و ..... مبارزه کردند.
نتیجه باور کردنی نیست.
دکتر پزشکیان با چهره ای نسبتا معقول (شخصیتی علمی، دیندار،حافظ نهج البلاغه و با رفتاری عامه پسند) و کارنامه ای نه چندان قابل توجه با حمایت همه آنچه که قبلا نوشتم توانست با اختلاف سه میلیون رأی به پاستور راه یابد.
انتظار می رفت که اختلاف آرا بیشتر از آنچه که هست (حدود سه میلیون رأی) باشد؛ این سه میلیون رأی نیز حاصل مطالبات قومی و نژادی و مذهبی برحق فراموش شده است که آقای پزشکیان بارها قول دادند که آنها را برآورده خواهند کرد.
نتیجه این انتخابات به وضوح واقعیت جبهه اصلاحات و حامیانشان را که فکر می کردند اکثریت قاطع جامعه هستند، عیان کرد و نشان داد که درک آنها از واقعیت جامعه فاصله
ای بسیار دارد. زیرا در انتخابات های قبلی آنها انتخابات را
تحریم کرده بودند و در این انتخابات نه تنها آنها تحریم نکرده بودند بلکه تمامی معاندین و منافقین خارج از کشور نیز در عمل مردم را تشویق می کردند که در انتخابات شرکت کنند و به پزشکیان رأی بدهند. نتیجه نشان داد که بیشتر مردم به آنها توجهی نداشته و برای خودشان و ارزش های
خودشان در انتخابات شرکت می کنند؛ البته لازم به ذکر است که تلاش های اصلاحاتی ها در تغییر نظر مردمی که رأی می دهند ، حتماً مؤثر بوده ولی مقدار تأثیر با توجه به تحلیل
نتایج انتخابات اندک است.
در طرف مقابل رأی دهندگان به جلیلی گروهی آرمانگرا در اندیشه و واقعیت گرا در عمل هستند که به دنبال عمل به تکلیف خودشان هستند. برای آنها عمل به تکلیف مهم تر از حصول نتیجه دنیایی است.
این انتخابات زنگ خطر مقبولیت مردمی را به شکل قویتر به صدا درآورد ، هرچند که سه انتخابات قبلی هم این زنگ خطر وجود داشت ولی شنیده نشد .
به نظرم بیشتر آراء آقای پزشکیان مخصوصا مرحله دوم آرا سلبی بود یعنی به خاظر انرژی منفی که حول محور آقای جلیلی وجود داشت و نامش با قطعنامه های شورای امنیت و تحریم های اقتصادی گره خورده بود به سبد آقای پزشکیان ریخته شد .
در هر صورت هرچند که آقای پزشکیان رییس جمهور شد و رای اکثریت رای دهدگان را گرفت اما انتخابات چهل درصدی مرحله اول و حداکثر پنجاه درصدی مرحله دوم نه پیروزی به حساب میاد نه جای جشن گرفتن داره و شاید این آخرین مهلت نظام برای پر کردن شکاف های اجتماعی و جلب مجدد سرمایه اجتماعی باشه و اکر این فرصت هم از دست بره ممکنه دیگه هیچوقت این فرصت به وجود نیاد و نظام با فروپاشی درونی مواجه بشه .
اتفاقا افزایش میزان مشارکت در دور دوم انتخابات بخاطر جلیلی بود
بخاطر ترس از جلیلی بود نه پزشکیان
اگر رقیب پزشکیان در دور دوم قالیباف بود قطعا مشارکت افزایش نمیافت چون ترسی از قالیباف و پزشکیان در جامعه حس نمیشد
سلام،ببخشید با خواندن این پیام های افزایش ۹۵ درصدی زندانی های افغانی و جامعه ونیمه بیسواد افغانی مهمان ما هستند بجاد نیمه دکتر مهندس مانند کشورهای دیگر..یعنی جلیلی هم متولد افغانستان است در مشهد بزرگ شده،یعنی بجای عراقی افغانی است
اینجا ایران است. ایران سربلند.