استاد پزشکیان انتخاب شما به ریاست جمهوری را تبریک می گویم امیدوارم تمامی هزینه ها در اتاق های شیشه ای صورت گیرد تا مردم در جریان هزینه ها باشند تا بیت المال توسط عده ای غارت نشود و برای کشورهای دیگر هدر نرود .و قدرت به دست مردم بیفتد تا اینکه در اختیار اشخاص خاصی ،توفیق روز افزون شما را از خداوند متعال خواهان و خواستارم.
به همه هموطنان تبریک عرض می کنم امیدوارم با همدلی در کنار هم بتوانیم برای سرافرازی کشورمان تلاش کنیم .یادمان باشد تا کنار هم باشیم هیچ دشمنی چشم بد به کشورمان نخواهد دوخت تلاش رییس جمهور محترم نیز در گام اول باید ایجاد همدلی و استفاده از نخبگان درجه ۱ باشد و از افراد سفارشی در صورتی که لایق نباشند استفاده نکند .
مبارک باشد ایشاالله برای ملت بزرگوار ایران دکتر پزشکیان ما انتظار افزایش حقوق و رفع گرانی سریع هستیم حقوقها مون خوب باشه خودمون بلدیم چطوری زندگی کنیم همانطور که شما گفتید
من یک بسیجی زمان جنگ هستممن و فرزندانم که جمعا ن شش نفر هستیم به پزشکیان رای دادم و اکثر خانواده مان و فامیل خوشحالم که پیروز میدان شد به امید آینده خوب و پیشرفت و سرفرازی به امید خدا نگارنده متن پدر کاربر
پس دوباره بدبختی های مردم شروع شد قرار گاه مرغ
برجام ۱ برجام موشکی و پهباد ی و وو
آیا حسن روحانی بس نبود افزایش قیمت بنزین و
گرانی دلار از سه هزار تومان به سی هزار تومان رسید
یک غرب زده دیگر آمده است کار ناتمام او را تمام کند
آیا موقع رفتن او با فحش می رود یا؟؟؟؟
اما نشد