اینان از فلسطین و ونزوئلا و پاکستان و ... مستحق تر نیستند؟؟؟!
ناشناس
|
|
۰۹:۰۹ - ۱۳۸۹/۰۷/۱۸
0
0
پاسخ
قابل توجه صدا و سیما که دنبال کارتون خوابها توی همه جای دنیا مخصوصا امریکا میگرده.
روح الله
|
|
۰۹:۱۱ - ۱۳۸۹/۰۷/۱۸
0
0
پاسخ
چه نظري بديم؟ انشاء اله بانيان اين مشکلات به بلا دچار شوند.
ناشناس
|
|
۰۹:۱۵ - ۱۳۸۹/۰۷/۱۸
0
0
پاسخ
بخشى از اين تصاوير يادآور اين جمله است كه "خود كرده را تدبير نيست" البته وظايف دولتمردان و نهادهاى اجتماعى را هم بايستى جدى گرفت. بخصوص اينكه ما مدعى هستيم كه از كشورى با منابع گسترده طبيعى برخورداريم آن هم از نوع اسلامى كه اين شرايط وظايف مسئولين كشور را سنگين تر ميكند. ضمناً يادمان باشد در دادگاه عدل الهى نيز بايستى پاسخگو بود.
ناشناس
|
|
۰۹:۲۱ - ۱۳۸۹/۰۷/۱۸
0
0
پاسخ
هیچکس نباید به معتاد جماعت ترحم کند در حقیقت خیانت کرده است
احسان ازمشهد
|
|
۰۹:۳۷ - ۱۳۸۹/۰۷/۱۸
0
0
پاسخ
درزیر پوست شهرهایمان خیلی زیادترازان چیزی که فکر کنید زخمهایی است . کو آنکه باید بنگرد ؟؟
فردای ظهور درنزد مولایمان سرافکنده ایم یا....
اللهم عجل فرجه
ناشناس
|
|
۰۹:۳۹ - ۱۳۸۹/۰۷/۱۸
0
0
پاسخ
ان قدر از اين تصاوير و مشابهات انهادر طي روز مي بينيم که ديگه عادي شده است.!!کسي ديگه واقعاَ اهميت نمي ده.!!مردم يک زماني دلسوزي مي کردن ولي حالا که ديگه عادي شده.
ناشناس
|
|
۰۹:۵۶ - ۱۳۸۹/۰۷/۱۸
0
0
پاسخ
برای فوتبال خرج کنید ...............
ناشناس
|
|
۰۹:۵۹ - ۱۳۸۹/۰۷/۱۸
0
0
پاسخ
ااا مگه تهران مال ایرانه ؟ من فکر میکنم بهتره بریم همین بلاد پاکستان و ... رو که مال خودمونه آباد کنیم نه تهران و بقیه شهرهای بی اهمیت رو !!!
ناشناس
|
|
۱۰:۱۳ - ۱۳۸۹/۰۷/۱۸
0
0
پاسخ
این خبر رو بگذارید کنار خبری که رحیمی معاون اول رئیس جمهور گفته سالی 2.5میلیارد دلار به بهانه قطعات خودرو به فرانسه میدهند با وجودی که ایران خودش میتونه قطعات ماشین رو بسازه و با این پول برای شهروندان محترم فرانسه کار ایجاد میکنند .به خیلی از نتایج میرسیم!!!!!!