قاسم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۵۸ - ۱۴۰۳/۰۳/۲۶
بله من اگر برادرم هم بود .آدم کشته بود تجاوز به عنف کرد بود میگفتم درک عدام
رشیدپور
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۵۱ - ۱۴۰۳/۰۳/۲۶
ای کاش اینا رو مینداختید بجون افغانی هایی که ایران رو تصرف کردن و هر جنایتی میکنن، اگر افغان ها رو از ایران بیرون می‌کردید بعد نبود
ناشناس
|
Germany
|
۰۰:۳۷ - ۱۴۰۳/۰۳/۲۷
این حضرات اگر زندان هم بروند زندانی ها هم آلوده می کنند دوستی دارم که برادرش زندان هست میگوید برادرم از زندان ماهی چهل پنجاه ملیو ن برای من کارت به کارت می کنه.میگه تو زندان کاسبی بهتر از بیرون هست. .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۰۰ - ۱۴۰۳/۰۳/۲۷
باید بفرستنشون کار توی معدن زغالسنگ که هرلحظه احتمال مرگ هست
همه خیابونارو به گند کشیدن
از بی پولی هم نیست،باید به اینا گرسنگی داد تا آدم شن
شایان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۳ - ۱۴۰۳/۰۳/۲۷
دوست عزیزی که میگی زنش بدید. خود تو دختر داشته باشی یا خواهرتو به اینجور افراد میدی؟ یا فقط دعای الکی بلدی بکنی؟
یاشار
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۴۴ - ۱۴۰۳/۰۳/۲۷
بیشتر ناهنجاری‌های روانی که منجر به ایجاد چنین شخصیت‌هایی می شود ژنتیکی هستند و تربیت و مجازات تاثیر چندانی روی آنها ندارد. احتمال متنبه یا تربیت شدن بسیار کم است. از طرف دیگر نمی‌توان این شخصیت‌های ضد اجتماعی را در جامعه رها کرد. بهترین کار استفاده از آنها در اردوگاه‌های کار با شرایط مناسب است. تماس آنها با جامعه بسیار محدود باشد. متاسفانه زندان حالت تفریح دارد برایشان. اعدام هم خودش یک نوع خشونت علیه جامعه است.