حضور کریستیانو رونالدو در فوتبال عربستان باعث شده توجهات نسبت به لیگ این کشور جلب شود. عربستانیها حتی فوتبال زنان را هم جدی گرفتهاند و تیمهای باشگاهی این کشور تیمهای زنان خود را هم راهاندازی کردهاند.
کریستیانو رونالدو، فوقستاره پرتغالی النصر اخیرا با منیره الحمدان، کاپیتان تیم فوتبال زنان این باشگاه دیدار داشت و پیراهن خود را به او هدیه داد.
عملکرد شهرداری اهواز که تیره و تاره و از ضعیفترین بین شهرهای ایران است و ایشان که نمی خواد فوتبال بازی کنه که همه ببینند نمی تونه میخواد مثل پست قبلی باز هم مدیر بشه که در مملکت ما این پست نیازی به تخصص نداره!
یعنی در خود اصفهان و مجموعه سپاهان و زیر مجموعه های ورزش انیک مدیر موفق و لایق وجود نداشت که نیاز بوده برند از شهرداری اهواز یک نفر را انتخاب کنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مفهوم استعداد پروری سپاهان را هم فهمیدیم مفهوم زرنگ بودن اصفهانی
وقتی میشن خصوصی کسی حق دخالت نداره . خراب بشه ویا نشه کسی حق دخالت نداره
این بلای خصوصی سازی هست
هی داد میزن خصوصی میشه یعنی برای خودم هست به تو چه
پاس چی شد . الان کجاست
صباباتزی کجاست
خصوصی سازی در ایران یعنی دزدی . اما تو کره جنوبی یعنی پیروی از قانون