کسانی که دنبال هیجان وجنگ هستن قطعاحنگ راازنزدیک لمس نکرده اند کشتارویرانی وعقب ماندگی کشورکمترین عواقب آن خواهدبود
محمدهادی درخشانی
|
|
۲۲:۵۰ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۴
3
4
پاسخ
از۱۰سال پیش توهرجلسه ای که بابچه های بسیج و سپاه بودیم مجری یاسخنرانش گفت ۱۰۰۰۰موشک ازایران تلاویو وجیفارونشونه گرفتن یک خطااسرائیل بکنه ازروی کره زمین برداشته میشن الان وقتشه دلاور ((وان جندنالهم الغالبون))
ناشناس
|
|
۲۳:۱۶ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۴
7
6
پاسخ
جنگ به ایران نمیرسه.
نیروهای نیابتی همونجا اسرائیل رو گوشمالی میدان.
خاطرتان جمع.
ناشناس
|
|
۲۳:۲۳ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۴
1
10
پاسخ
خدا کنه سایه جنگ روی هیچ کشوری نباشه ،جنگ اوکراین را به یاد دارید ،غیر از ویرانی وکشتار و کشور به ۷۰ تا ۸۰ سال سال عقب برگرداندن ،چیزی حاصل نمیشود، در برابر هر متجاوزی از وجب به وجب خاک میهن وناموس مردم میهنم در برابر متجاوزان دفاع خواه کرد .
ناشناس
|
|
۰۹:۱۸ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۵
4
6
پاسخ
بله شما که با تجهیزات چند میلیون دلاری با موشک و راکت های گرون نتونستید جلوی موشک های معمولی که ایران به غزه فرستاد مقاومت کنید اسراییل اصلا قوی نیست این چیزیه که ما مردم به خودمون تلقین کردیم
آتیلا
|
|
۰۹:۲۸ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۵
3
9
پاسخ
خیلی با این تعریفا هندونه نره زیر بغلتون. اینا مقدمه چینی هست برای اینکه نشون بدن ایران تهدید وجودی هست برای اسرائیل و در صورت حمله ایران ، اسرائیل برای دفاع از موجودیت خودش مجاز به استفاده از هر نوع سلاحی از جمله اتمی هست.
ناشناس
|
|
۱۱:۰۳ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۵
8
6
پاسخ
مهترین سلاح ما غیرت جوونامونه که خداروشکر داریم
داوود
|
|
۱۲:۱۱ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۵
8
9
پاسخ
حضرات گرامی بزنید و اسراییل را با خاک یکسان کنید.ابروی ایران رو در سطح جهان نبرید.ماکشور غیرتیم