دیروز برای چکاپ سالانه قلب پیش متخصص قلب رفتم. برای تست ورزش، نوار قلب، اکو و ویزیت مبلغ 3 میلیون و هشتصد هزار تومان پرداختم.
خدا می داند برای پرداخت این پول از بسیاری از ضروریات دیگر زندگیم زدم.
یعنی تورم موجود در جامعه از افزایش حقوق کارمندان و کارگران هست آیا کارگران امسال حقوق گرفته اند که دلار دهزارتومان افزایش قیمت داشته واقعا برای نویسنده با این افکار بیخود متاسفم.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۱:۲۹ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۰
این ها توجیه است مگر سهم حقوق کارگران از قیمت تمام شده کالاها چقدر است؟ چطور افزایش قیمت خدمات دولتی و غیر دولتی تورم زا نیست؟
ذره بین و تلسکوپ در روزنامه جوان می خواهد بگوید رسانه ها به یکدیگر احترام بگذارند و همدیگر را تخریب نکنند. مثلا بارها پیش آمده که یک گفتگوی خوب و با کیفیت، از سوی رسانه های طیف مقابل به بازجویی تفسیر شده. در حالی که بازجویی تعریف دارد و گفتگویی که در فضای رسانه انجام نمی شود حداقلهای فیزیکی بازجویی را ندارد تا چه رسد به دیگر مشخصات آن (نکته: گفتگوهای تلویزیونی در محیط زندان و در نتیجه توافق دستگاه اطلاعاتی و زندانی از این بحث خارج است.)
از ترس ایران !!! بخاطر درخواست امریکا بوده ضمن اینکه اسرائیل در غزه دیگر کار زیادی ندارد و انجا را کاملا شخم زده و حالا میخواد با حزب لا درگیر بشه و لبنان رو شخم بزنه