برای یک مدتی تا پول لازم برای خرج برای ایده های رشته خودش اشکالی نداره من خودم قبل از اینکه تویه رشته مهندسی برق بتونم کار اقتصادیمو شروع کنم کارگر رستوران بودم اتفاقا با یه سری مهندسین فعال در زمینه رشته ام تو همون رستوران آشنا شدم و کارام استارت خورد چطور میشه تویه جامعه ژاپن یه بچه دبیرستانی کار عامه حتی شده دست فروشی هم انجام میده تا نحوه ارتباط گیری تویه جامعه خودشونو یاد بگیره اما برای ما عار محسوب میشه ؟
من هم همان رشته را در همان دانشگاه خواندم و اصرار داشتم در رشته خودم کارکنم پس از سالها کار کردن وضع مالی خوبی ندارم. اولین حقوق من معادل روزی یک دلار و آخرین آن معادل روزی دو دلار بود تا اینکه پس از هفت سال بیکاری ناچار به مهاجرت شدم و در خارج از کشور ناچار به گرفتن فوق لیسانس شدم. آنجا هم چون مخارج زیاد بود موفق به پس انداز زیادی نشدم. برای همین میفهمم که این خانم چرا از علاقه خودش فاصله گرفته. گاهی اوقات علایق شما شما را از حقایق زندگی دور میکند.
متاسفانه در کشور ما تحصیلات ارزش مادی چندانی ندارد.
اینپول ها همکسی که میده اسرافه هم.کسی که می گیره حرامه مگه سفینه می فرسته هوا که ۲۰۰م می گیره این همه پول می تونه به حل خیلی ازمشکلات کمک کنه چرا این پولا خرج چهره هایی می شه که بزودی ازبین می ره
خواهش می کنم ازاینپولا به جوونایی کمک کنید که بخاطر وامازدواج قید ازدواج رو می زنن
یه کمی هم به آرایش آخرتتون برسید
یه جوری میگت درس خونده انگار کوه کنده چه شغلی راحت تراز درس خوندنه که واسه فرار از کار کردن میخوان مفت زیر کولر یا بخاری بشینن پول دربیارن تو اگه کارگر نباشه اگه کشاورز نباشه که شماها وجود ندارین تویی که به قولت درس خوندن سخته بیا یه رو کار کشاورزی یا کارگری بکن ببین کار رو وسختی رو کی میکشه.
حالا ایشون که وضعیت مالی براش مهمتره اما اغلب افراد حاضر نیستند بر خلاف رشته تحصیلیشان در جایی دیگر کار کنند چرا که منطقا هم درست فکر می کنند اما ایا دولت در جذب این افراد موفق بوده !!! اما با توجه به گزارشهای میدانی و در این دولت علیرغم وعده کوچک کردن دولت و حداقل در چند شرکت بزرگ دولتی که نحوه جذب افراد جدید با رانت و رفاقت و علی الحصوص جناح بندی در حال انجام است از شرکت نفت بگیر تا اموزش عالی و 95 درصدشان هیچ تخصصی در ان موقعیت شغلی ندارند