کاربران فقط دارند خودشان را خسته می کنند منتظر معجزه نباشند معجزه ای در کار نخواهد بود
ناشناس
|
|
۱۲:۲۷ - ۱۴۰۲/۱۲/۱۶
0
17
پاسخ
دولت روحانی می گفت تقصیر تحریم است گفتند که بی عرضه ای !!!
حالا چرا همان حرف ها را تکرار می کنید؟
آیا ملت این ها را نمی فهد ؟؟
ناشناس
|
|
۱۲:۲۷ - ۱۴۰۲/۱۲/۱۶
0
13
پاسخ
افزایش قیمت دلار همان تورم است
چرا میگی تورم را مهار کردیم
ناشناس
|
|
۱۲:۳۶ - ۱۴۰۲/۱۲/۱۶
0
11
پاسخ
بابا شما دیکه کی هستین هی قیمت ها بالا میرشما میکید تورم کاهش یافته این دیکه چجور کشور داریه
ناشناس
|
|
۱۲:۵۲ - ۱۴۰۲/۱۲/۱۶
0
12
پاسخ
آقای وزیر، برای کی داره اوضاع بد اقتصادی را توجیه می کنی؟ اگر برای مردم است که آنها به جیب شان نگاه می کنندکه هر روز بی پول تر می شوند، اگر هم برای این حضرات است که اینها اصلا زندگی خاص خود را دارند در باره این موضوعات اصلا فکر نمی کنند!
ناشناس
|
|
۱۲:۵۳ - ۱۴۰۲/۱۲/۱۶
1
9
پاسخ
کنترل دلار خیلی راحته من به این نتیجه رسیدم دولت خودش بازار آزاد را ایجاد کرده. وگرنه خریدو فروش دلار را غیر از صرافی های تحت کنترل دولت ممنون بشه و جرم سنگینی را برای دلال ها تا حد اعدام در نظر بگیر ببینم دلار کنترل میشه یا نه. دولت داره از نوسان دلار کسری بوجه خودشو تامین میکنه.
ناشناس
|
|
۱۲:۵۹ - ۱۴۰۲/۱۲/۱۶
0
21
پاسخ
تنها دوره ی ریاست جمهوری که مردم راضی بودند تا حدودی دوره ی محمد خاتمی بود
ناشناس
|
|
۱۳:۰۳ - ۱۴۰۲/۱۲/۱۶
0
13
پاسخ
برم زود اسفند دود کنم تا چشممون نزدن ?بیکاری تک رقمی شد ???تورم مهار شد ??????
ناشناس
|
|
۱۳:۱۲ - ۱۴۰۲/۱۲/۱۶
0
8
پاسخ
آقای خاندوزی درتمام مواردی که اشاره کردید نتیجه آن باید کاهش نرخ تورم وکاهش ارزش دلارباشیم پس چرا هرروز تورم ودلارافرایش پیدا میکنه . یا در مقابل 80 مجتهد علناً گزارش کاذب می دهی ودرآن جلسه کس نیست مچ شما رابگیرد ، یا در این مملکت زندگی نمی کنی واز وضعیت بازار خبر نداری ، یا دل خوشی ومی خوای مردم دل خوش کنی !!!