آریا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۰۶ - ۱۴۰۲/۱۱/۲۹
۱۵۰لیتربنزین بی کیفیت میدین چقدر هم منت میذارید گرچه امثال شما اونقدر درامد دارید که لیتر۱۰۰هزارهم باشه بازم معلومتون نمیشه
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۰۷ - ۱۴۰۲/۱۱/۲۹
جناب وزیر ما چه چیزمان مانند اروپائی هاست که شما مصرف بنزین را مثال میزنی ؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۲۵ - ۱۴۰۲/۱۱/۲۹
ماشین یک ایرانی هم مثل ماشین یک اروپایی نیست
Am
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۲۷ - ۱۴۰۲/۱۱/۲۹
سلام .اگه قبمت مصرف بنزین یک ایرانی معادل یه اروپایی نیست ... چرا قیمت خودرو یک اروپایی معادل یک ایرانی نیست ،?
محسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۲۸ - ۱۴۰۲/۱۱/۲۹
بسمه تعالی
جناب آقای علی آبادی اول خودرو های کم مصرف مانند کشور های اروپایی در اختیار مردم قرار دهید بعد مقدار سرانه مصرف بنزین مردم ایران و اروپا یا هرکجای جهان را مقایسهکنید مردمی که محکوم به استفاده از نیسان آبی که طراحی 50 سال قبل با مصرف 20 لیتر در 100 کیلومتر هستند چگونه با مردم اروپا مقایسه می شوند که خودرو های آنان 3 لیتر در 100 کیلومتر مصرف می کند این تعارض منافع چگونه باید برطرف گردد.
ناشناس
|
United States of America
|
۲۰:۳۷ - ۱۴۰۲/۱۱/۲۹
سهمیه بنزین از طریق مساچد بین مردم توزیع شود
ناشناس
|
Canada
|
۲۰:۳۹ - ۱۴۰۲/۱۱/۲۹
آقای نماینده ما کدام برنامه از زندگیمون همانند اروپایی هاست چه برسد به بنزینمون
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۴۰ - ۱۴۰۲/۱۱/۲۹
وقتی تلفن بانک ها و سازمانها جواب نمی دهند مجبوریم سوار اتومبیل شویم و به آنجا برویم، وقتی فروشگاه ها کالاها یشان را در اینترنت نمایش نمی دهند مجبوریم خیابان را شلوغ و بنزین مصرف کنیم.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۴۳ - ۱۴۰۲/۱۱/۲۹
ماشاالله هزار ماشاالله چشم نخورید انشاالله حقوق ما کارگران هم به اندازه اروپایی‌ها ست کدام مصرف بنزین کم بهانه بیارید انشاالله وضع معیشتمون اگر خدا بخواد درست میشود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۴۶ - ۱۴۰۲/۱۱/۲۹
آقای علی آبادی یک اروپایی هم خودرو ایرانی پر مصرف و با راندمان پایین هم سوار نمی شود. آقای علی آبادی حقوق یک اروپایی هم مانند یک ایرانی حقوق ناچیزی نیست. حقوق من به عنوان یک هیات علمی در ماه 400 دلار است. اما حقوق یک اروپایی حداقل 2500 تا 3000 دلار است. آقای علی آبادی یک اروپایی می داند که مالیاتش کجا و چگونه خرج می شود. اما من ایرانی بی خبر از همه چیز هستم.
نظرات بیشتر