برای یکبار هم که شده اگر قوه قضاییه این آقایون و خانمها را بعنوان شریک جرم اعلام بکنه و بخشی از خسارتها را ازشون بگیره عمراً دیگه کسی از جمله سلبیریتی ها تو هر آشی خودشون را نخود کنند !
وقتی که خودت رو تو مسائل امنیتی، سیاسی ، اقتصادی و... عقل کل می دونی الان باید پاسخگوی تبلیغ خودت هم باشی آقا و خانم سلبریتی! این عواقب ، جبهه گیری سال گذشته هم هست . باید الان پولی که بابت تبلیغ گرفتی رو پس بدی محاکمه هم بشی .
این همه نهادونیرو وارگان نظارتی ومعاونتهای قضایی وپلیسهای پیشگیری از وقوع جرم دقیقا تاالان از وقوع کدوم جرم جلوگیری کردن و نظارت پیشگیرانه داشتن فقط عنوان الکی و بودجه ی مفت میگیرن وهیچ کارایی ودستاوردی ندارن
بعضی ادما حقشونه بره تو پاچشون چون همین گوشی رو با قیمت دلاری و یورویی جهانیش ببینید این قیمت نمیشه پس اگه رفته تو پاچت حقته چون فقط توفکر کلاس گذاشتن با ایفون بودی و از دنیا بی خبر بودی