لعنت بر وطن فروشها،این خانم سال گذشته درخواست دخالت ارتش بر علیه ایران عزیز را داشت و طبق فرمایش ایشان "ارتش بعد از ۲۰ روز باید بر علیه نظام وارد عمل شود: بنده موندم ایشان این قانون رو از کجا دراوردن؟؟
بعضی از مردم معلوم نیست رو چه حسابی حرف میزنن همین خانم تا پارسال تو جشنواره نمیومد امسال یادش افتاده که جشنواره داریم اینا حتی بفکر مردم هم نیستن بایدم امسال از جشنواره محروم باشه
تو شکم سیر اروپا نشین چی میفهمی از درد مردم که انقدر مردم مردم میکنی . چیشد تا دیروز که فیلم هات جشنواره میرفت خوب بود حالا که مواجیبت قطع شده جنجال به پا کردی.
خانم متخصص امور. سیاسی. امنیتی. اجتماعی. جنگ روانی . حقوقدان و فرمانده ارتش و..... کسب درآمد از تریبون کشوری که یکسال برای هزینه ساختی ممنوع. از الان به بعد برات هزینه میسازیم
البته حرفاش درسته . ماهم باید بزرگترین سرمایه هامونو که در راس اون نیروی انسانی است حفظ کنیم . خداییش هنرمندامون شرایط خوبی ندارن و باید به این قشر توجه ی بیشتری کرد . الناز هم مثل خواهر و دختره خودمونه .
نباید کار بجایی برسه که یک انسان به خاطر بی توجهی صداش در بیاد . خدارو خوش نمیاد .
احسنت به این ماده شیر حقش است بفرستید یجائی مثل ترکیه بقل ریحانه پارسه تا برای سر گرمی آدمهای مثل خودش دلقک بازی در بیاورد شاید بفهمد فرق بین هنرمند وطن پرست و هنرمند وطن فروش چیست
زنده باد ایران