غلا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۲ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۸
کاسبی که بعلت افزایش تورم نمیتونه سرمایشی حفظ کنه وهرچه درمیاره باید یچیزی هم روش بزاره تا جنس فروخته شدشو جایگزین کنه چه مالیاتی بده تازه باید یکمی هم بهش کرد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۸ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۸
با بازار ملاحظاتی داریدآنها که نمی خواهند شماهم خیلی نمیخواهید ولی اگر بخواهید میتوانید همه فروش را شفاف و مالیاتش را دریافت کنید.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۸ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۸
بیش از ۴۰ ساله این دولت با همین تکدیب کردن ها جیب ملت رو خالی کرده
کاربر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۴ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۸
وقتی قانونگزار چیزی از اقتصاد نمیداند!!!!!!!
همايون
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۶ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۸
اين چه سيستم و سياستي هست كه هر سال بجاي خبر هاي خوب و شادي آفرين و مسرت بخش و اميدوار كننده براي اين مردم ، همش خبر هاي حال خراب كن و افسرده كننده و نا اميد كننده ، افزايش ماليات ها ، افزايش قيمت دلار و اجناس و بسته شدن كارخانجات و ................................................ به گوش ميرسه !؟
پرویز
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۲ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۸
باورم نمیشه .
این همه نابغه جمع شدن طرحی را الان تصویب کردند که قسمت اصلی اون که مبلغ و دفعات واریزی است پایان اردیبهشت‌ماه سال ۱۴۰۳ توسط شورای پول و اعتبار تعیین می شود.
اونوقت یعنی چی؟!!!
خوب یکدفعه بگید دولت هرکاری بخواهد در سال آینده بکند تصویب است و در مجلس رو ببندید برید دنبال کار و تفریحات خودتون.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۰ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۸
متاسفانه یه تعدادی از هموطن ها مون که خودشون رو ارزشی می دونند به هر روشی فقط می خوان از طرح های نظام حمایت کنن. بابا دادن مالیات باید هنگام کسب بهره و مال باشه نه هنگام خرید و هزینه. دیگه این که فهمش چندان سخت نیست. خوب آقایون ارزشی ها شما که این ظلم رو در حق مردم می بینی چطور هنوز به این سیستم اعتقاد داری؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۳ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۹
همه چی را اول تکذیب می کنند بعد اجرا می کنند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۱ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۹
دولتی های عزیز به یکباره بگین مردم ما از عهده خرج و مخارجمان بر نمی‌آیم زنو بچمون خرجشون زیاده اختلاس هم میکنیم جوابگو نیست برای رضای خدا ماهانه یه کمکی کنید